kozan.gr: Η πρώτη δημόσια “κόντρα” των δύο υποψήφιων Δημάρχων Κοκκαλιάρη & Κουζιάκη μέσω του kozan.gr: “Μαύρη προπαγάνδα όσοι προσπαθουν να συνδέσουν την Δημοτική Κίνηση ΜΟΝΟ με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Από τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του κ. Κοκκαλιάρη φαίνεται ότι γίνονται περίεργα παιχνίδια σε σχέση με κομματικά γραφεία”, ανέφερε ο Χ. Κουζιάκης – “Η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις είχε πάρει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ το 2014 και το 2019. Τώρα δεν τη θέλουν αυτή τη στήριξη; Τι συνέβη; Επίσης ποια είναι τα περίεργα παιχνίδια κι αν υπάρχουν κάποια στοιχεία;” (Ηχητικό)

31 Αυγούστου 2023
22:29

 

Η πρώτη δημόσια “κόντρα” μεταξύ των δύο υποψηφίων Δημάρχων Χάρη Κουζιάκη & Γιάννη Κοκκαλιάρη σημειώθηκε στο πλαίσιο του διαδικτυακού τραπεζιού του kozan.gr όταν τέθηκε το ερώτημα για τις διαφορές που έχουν οι συνδυασμοί στους οποίους είναι επί κεφαλής με δεδομένο ότι κι οι δύο προέρχονται από τον ίδιο πολιτικό χώρο εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ. Ακούστε τι τοποθετήσεις τους:

 

 

Παρακολουθήστε, από την αρχή, ΟΛΗ, τη συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων στο πλαίσιο του διαδικτυακού τραπεζιού του kozan.gr – Κλικ ΕΔΩ

 

 

24 σχόλια

  • Ο λαγός του Μούτου ξεσκεπάστηκε! Το ίδιο και ο λαγός του Κυριάκου στην περιφέρεια που τάχα μου νοιάζεται για τον τόπο και όχι για το κόμμα! Περιφέρεια και δήμος στην υπηρεσία του Κυριάκου! Γι’αυτό μόνο Γεωργία και Κουζιάκης!

  • Δεν το ήξερες Γιάννη και θες και στοιχεία?
    Και με τον Κωνσταντινίδη συνεργάζεστε και ο Μαλούτας σου στέλνει υποψηφίους! Γιατί το κρύβεις??

  • Πολύ καλά του το είπε ο Κουζιακης γιατί μας περνάει για χαζούς ότι δεν καταλαβαίνουμε τα παιχνίδια του!!! Αλλά έτσι έκανε πάντα ο Κοκκαλιάρης!!!

  • Βάλτε τα δυνατά σας και η δύο να μην ξανά βγει ο μαλούτας δεν έκανε απόλυτος Τίποτα τόσα χρόνια ούτε στο δ.σ να μην μπει

  • Είμαι 54 ετών ψηφίζω πάντα ΝΔ,τώρα θα ψηφίσω Μαλουτα , γιατί πιστεύω πως Κοκκαλιαρης και Κουζιακης με τους τουρλού υποψηφίους που έχουν ΣΥΡΙΖΑ , αριστερά ,ΝΔ , οικολογία , καρέκλες,βολεματα θα διαλύσουν τα πάντα θα γίνει λίγο από Τσίπρας!!!

  • Αν μπορέσει να παρουσιάσει ο κύριος Κουζιάκης έστω 2 υποψηφίους του που να θεωρούνται έστω κεντροδεξιοί θα τον ψηφίσουμε άμεσα. Μόνο 2. Δυστυχώς όμως ο πιο δεξιός υποψήφιος είναι ΠΑΣΟΚ. Κομματική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος να Ζεις.

    • Με αυτό το αφήγημα φάγατε και το Λευτέρη με το ίδιο πάτε να φάτε και τον Κουζιάκη. Ελπίζω οι κοζανίτες να ψηφισουν με το ποιον θεωρούν καλύτερο

  • Όσοι γνωρίζουν τη λειτουργία της κίνησης δεν χρειαζεται να μάθουν ότι ΟΛΑ τα γραφεία του Συριζα τους στηρίζουν. Του Κωνσταντινιδη σας ενοχλεί. Τα γραφεια του Βαταλη και της Βετα που στηριζουν τον Κουζιακη δεν σας ενοχλούν. Ο Κοκκαλιαρης έφτιαξε ένα συνδυασμό με δεξιούς, με πασοκους και μέλη της πολιτικής γραμματείας του Συριζα. Ο Κουζιακης που δεν κατάφερε να κρατήσει το δεξιό του κομμάτι τον θεωρείται αξιο να διοικήσει. Ας διοικήσει την παράταξη του πρώτα και μετά βλέπουμε για το Δημο..

  • 5 υποψήφιοι λέει ένας κύριος και δεν ξέρω τί να ψηφίσω,αυτό είναι η κυρίαρχη τάση μέσα στο δήμο Κοζάνης.Δυστυχως , έτσι επέλεξαν κάποιοι βουλευτές, νομαρχιακές επιτροπές και στελέχη της ΝΔ.Η ΝΔ απο κυρίαρχη ιδεολογία στην κοινωνία να μην έχει εκπροσωποιση.αυτοδιοικιτικες εκλογές θα πει ο άλλος, όμως άλλο σύνθεση και άλλο υποταγή!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.