kozan.gr: Η αναφορά – συμπέρασμα του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα για το μέλλον της Ακρινής που έβαλε “φωτιά” στην κουβέντα και προκάλεσε τις αντιδράσεις των άλλων τεσσάρων υποψηφίων Δημάρχων: “Σε ό,τι αφορά το μέλλον της Ακρινής την καλύτερη απάντηση την έδωσαν οι κάτοικοι της Ακρινής υπερψηφίζοντας την κυβερνητική πολιτική στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές”, ανέφερε χαρακτηριστικά εννοώντας ότι ουσιαστικά οι κάτοικοι έτσι επέλεξαν την “εναλλακτική” πρόταση αντί της μετεγκατάστασης (Ηχητικό)

31 Αυγούστου 2023
22:39

 

Η αναφορά – συμπέρασμα του Δημάρχου Κοζάνης Λ. Μαλούτα για το μέλλον της Ακρινής που έβαλε “φωτιά” στην κουβέντα και προκάλεσε τις αντιδράσεις των άλλων τεσσάρων υποψηφίων Δημάρχων: “Σε ό,τι αφορά το μέλλον της Ακρινής την καλύτερη απάντηση την έδωσαν οι κάτοικοι της Ακρινής υπερψηφίζοντας την κυβερνητική πολιτική στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές”, ανέφερε χαρακτηριστικά εννοώντας ότι ουσιαστικά οι κάτοικοι έτσι  επέλεξαν την “εναλλακτική” πρόταση αντί της μετεγκατάστασης.

 

 

Παρακολουθήστε, από την αρχή, ΟΛΗ, τη συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων στο πλαίσιο του διαδικτυακού τραπεζιού του kozan.gr – Κλικ ΕΔΩ

 

 

14 σχόλια

  • Ελπίζω εσείς οι δεξιοί εκεί πέρα στην Ακρινή να τον στείλετε σπίτι του μετά και από αυτό γιατί σας προσβάλει σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε

    • Δεν άκουσα κάτι για τις θυγατέρες αιρετών του δήμου Κοζάνης που αύξησαν την περιουσία τους με ΔΩΡΑΚΙΑ!!!

  • Τώρα πού σου έστησαν τό ψηφοδέλτιο, οι δύο πρώην δήμαρχοι Ελλησπόντου,ό ένας μάλιστα από την Ακρινή στον πρώην δήμο Ελλησπόντου και όχι μόνο, βάζοντας μαζί σου νεοδημοκρατες,και αφού κλείδωσαν οι υποψηφιότητες, ή ειρωνία χτύπησε κόκκινο!!! Ή Ακρινή αγαπητέ κύριε Λάζο ήταν, είναι, και θα είναι γαλάζια και δυστυχώς και πολύ επιπόλαια!!!?

  • Είπε ψέματα? Ο Κωνσταντίνιδης δεν είπε στην Ακρινη ότι “έχετε ελπιδες για την μετεγκατασταση” και μετά πήγε ψήφισε να καταργηθεί ο νόμος? Η Ακρινή δεν έβγαλε πρώτο τον Κωνσταντινιδη και τη ΝΔ? Η αλήθεια δεν είναι? Και τώρα ετοιμάζεται ο κομματικος στρατός του Κωνσταντινιδη να βγάλει πρόεδρο προσκειμενο σ αυτόν? Τουλάχιστον ο Μαλουτας είναι ειλικρινης… άσχετα αν αυτό δεν αρέσει!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.