Ο Αστέριος Βαβλιάρας υποψήφιος για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αιανής με την Ενότητα

31 Αυγούστου 2023
18:31
Με χαρά ανακοινώνουμε την υποψηφιότητα του Αστερίου Βαβλιάρα για το Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Αιανής με την Ενότητα.
Ο Αστέριος κατάγεται από την Αιανή και ζει εκεί. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Κούνα και έχουν δύο παιδιά.
Είναι απόφοιτος τεχνικού Λυκείου, του τομέα Βιομηχανικής Παραγωγής.
Εργάζεται στο Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου.
Διετέλεσε πρόεδρος και γραμματέας στον ΠΜΣ Αιανής.
Είναι πρόεδρος της Κοινότητας Αιανής από το 2019.
Με τον Αστέριο είχαμε μια άριστη συνεργασία τα προηγούμενα χρόνια.
Συνεχίζουμε μαζί, γιατί μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

13 σχόλια

  • Καλως το νεροκουβαλητή !Μην αφήνετε τον μπάρμπα Λάζο να κοψομεσιαστεί.. Κουβαλήστε μπόλικο νερό μην μας λιποθυμήσει με τα αποτελέσματα..Να έχει μπόλικο….

  • Μπραβο Στέλιο!!!Τα έργα είναι εμφανή στην Αιανή….
    Κλειστό γυμναστήριο…..το κτίριο leader…το παρκο…..κ.τ.λ…Καλη επιτυχία!!!

    • Το κτήριο που θα γίνει μουσείο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης είναι έργο του ΚΥριακιδη. Και μάλιστα με τον τότε Αντιδήμαρχο Σημανδρακο που δεν το ήθελε να γίνει.
      Όπως και η ανάπλαση του Ιλαριωνας που την είχε προχωρήσει μέχρι τέλους αλλά τα σταμάτησε την τελική παρουσίαση ο κορονοϊος.Και μετά ο Φτακας έλεγε ότι τα έκανε αυτός.
      Και εσυ τώρα λες ψευτιές…..
      Έτσι για την ιστορία και την αλήθεια.

  • Επιχειρήσεις που έκλεισαν και δεν μπορούσατε να τις στηρίξετε… Πόσα χρόνια έχει να πάει στην Αιανή ο Λαζαράξ ??

    • Για τις επιχειρήσεις που έκλεισαν ευθύνεται η Περιφερειακή Αρχή ….Αυτη στήριξε τις επιχειρήσεις που ήθελε…..δεν ήταν δίπλα σε όλους!Λεφτά δόθηκαν σε επιχειρήσεις με τον covid αλλα η Περιφέρεια τα έδωσε επιλεκτικά!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.