ΣΥΡΙΖΑ: Κατέθεσε τις 30 υπογραφές που απαιτούνται για την υποψηφιότητά του ο Στέφανος Κασσελάκης – Ανάμεσα στα ονόματα που υπογράφουν Αδαμίδης & Ντζιμάνης

2 Σεπτεμβρίου 2023
14:49

1) ΤΖΑΚΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ βουλευτής
2) ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ βουλευτής
3) ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ τ.βουλευτής
4) ΧΑΡΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ τ.βουλευτής
5) ΜΠΕΤΥ ΣΚΟΥΦΑ τ.βουλευτής
6) ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ τ.βουλευτής
7) ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ τ.βουλευτής
8)ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ τ.βουλευτής
9) ΚΛΕΙΩ ΑΓΓΟΥΡΑΚΗ
10) ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ
11) ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΘΗΣ
12) ΕΛΕΝΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ
13) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΑΟΥΣΗ
14) ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΟΥΔΙΩΤΗ
15) ΧΡΥΣΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ
16)ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΙΣΚΙΡΑ
17)ΣΟΦΙΑ ΛΑΓΙΟΥ
18) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

 

19)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΚΑΚΗ

 

20) ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΜΑΚΡΗ
21)ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΛΑΚΟΥ
22) ΡΙΤΣΑ ΜΕΜΤΣΑ
23) ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΟΣΚΑΧΛΑΙΔΗΣ-ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
24) ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΕΧΡΑΚΗΣ
25) ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΑΝΕΛΑ
26) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΜΥΡΝΑΚΗ
27) ΜΑΥΡΑ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
28) ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΑΥΛΑΡΙΟΥ
29) ΨΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
30) ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΦΛΑΝΙΔΗΣ

Η κατάθεση υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη

 

Με βάση τις ομόφωνες αποφάσεις του Συνεδρίου του 2022 δικαίωμα υποψηφιότητας για την θέση του προέδρου του κόμματος έχει κάθε μέλος το οποίο, εντός των προβλεπόμενων από το καταστατικό προθεσμιών, καταθέτει την επιθυμία του είτε σε συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής είτε κατά την έναρξη- στην προκειμένη περίπτωση- των εργασιών του Διαρκούς Συνεδρίου, το χρονοδιάγραμμα του οποίου αποφασίστηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής.

 

Αναγκαία προϋπόθεση για να γίνει δεκτή μια υποψηφιότητα είναι η υποστήριξή της, τουλάχιστον από το 10% των μελών της Κεντρικής Επιτροπής.

 

Σήμερα 2 Σεπτεμβρίου 2023 σεβόμενος τις διαδικασίες του κόμματος, στο οποίο συνειδητά έγινα μέλος και του οποίου την πολιτική απόφαση και το Καταστατικό τιμώ και δεσμεύομαι να υπηρετώ καταθέτω την υποψηφιότητά μου για την θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προσκομίζοντας τις παρακάτω υπογραφές μελών της Κεντρικής Επιτροπής που υποστηρίζουν την υποψηφιότητά μου.

 

Αθήνα 2 Σεπτεμβρίου 2023

 

Στέφανος Κασσελάκης

13 σχόλια

  • ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΞΑΝΕΙ. ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ . ΤΙ ΣΧΕΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΟΥ ΧΑΣΕΛΑΚΗ ;

  • Μονο οι ιδιοι οι συριζαιοι ασχολουνται μεταξυ συγγενων και φιλων η κατασταση!!! Οσο για τον κασελακη τι να πουμε ο καταλληλος ανθρωπος στο καταλληλο κομμα!!!!

    • Το καβαλήσατε το καλαμάκι δεξιούληδες ε;;;; Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Και με τον μπουλούκο έτσι χαρήκατε και μετά όπου φύγει φύγει.

      • Οπα εμφανιστηκες εσυ που τα τελευταια χρονια μας ελεγες οτι ο μητσοτακης θα χασει τις εκλογες απο τον φιλο σου τον τσιπρα και με διαφορα μαλιστα!!! Αντε περιμενουμε με αγωνια τα προγνωστικα σου για τις εκλογες του 2027 παλι,γιατι ως γνωστον πεφτεις παντα μεσα,χαχαχαχαχα……χα!!!

    • Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!! Να σαι καλα φοβερο ανεκδοτο!!!!!

    • Και μετά είπες, όνειρο ήταν μήν με ξυπνάτε!!! Στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές γίνουν , τέταρτο κόμμα θά είστε. Ούτε ό πρώην αρχηγός σας δεν σας αντέχει πλέον. Λάμπει δια της απουσίας του, ούτε αυτό δεν μπορείτε να καταλάβετε!!!

      • Πικασο τραβα να ζωγραφισεις κανενα ματι και κανενα αυτι ρε αγορινα μου που μου χεις και αποψη για τον Συριζα και τις επομενες εκλογες…οταν δεν βλεπεις 2 ποντους περα απ την μυτη σου. Ααντε αγορινα μου αντε μπραβο… εχετε παρει ενα τετοιο ποσοστο κι ακομα ασχολειστε με τον Συριζα φαντασου ποσο πολυ σας ποναει ακομα και με τοσο χαμηλο ποσοστο που εχει

        Μας ζαλιζατε …… αυτα που καταλαβες τοσα χρονια να φυγει και να φυγει ο Τσιπρας και τωρα που εφυγε λετε παλι αερολογιες και μπαρουφες , μιλαμε ειστε κλινικη περιπτωση πλεον η επιστημη με το χαλι σας σηκωνει τα χερια ψηλα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι