Στάθης Κωνσταντινίδης από τον Χορτιάτη: «Η Δημοκρατία είναι το ισχυρότερο ανάχωμα απέναντι στον ναζισμό και το μίσος»

2 Σεπτεμβρίου 2023
16:53

 

 Ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, κ. Στάθης Κωνσταντινίδης, εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 79 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Χορτιάτη.

Ο κ. Κωνσταντινίδης παρέστει στο Αρχιερατικό Μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Χορτιάτη, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβα και ακολούθως κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Ολοκαυτώματος.

Σε δήλωσή του, ο Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, σημειώνει: «Η πατρίδα μας είναι γεμάτη με μνημεία πατριωτών και ηρώων, γιατί οι Έλληνες ποτέ δεν συμβιβαστήκαμε με την σκλαβιά και την κατοχή. Γιατί οι έννοιες της ελευθερίας και της δημοκρατίας είναι ταυτισμένες με την Ελλάδα.

Οι εκδηλώσεις μνήμης στον Χορτιάτη για τα 149 θύματα του Ολοκαυτώματος, αποτελούν ελάχιστο φόρο τιμής και χρέος να υπερασπιζόμαστε τις διαχρονικές αξίες του Έθνους, απέναντι σε κάθε εχθρό.

Η Δημοκρατία είναι το ισχυρότερο ανάχωμα απέναντι στον ναζισμό και το μίσος. Όσο την υπηρετούμε με πίστη και αφοσίωση στις αρχές και τις αξίες της, τόσο ισχυρότερη γίνεται».

14 σχόλια

  • Η Ν.Δ. έχει ποδοπατήσει με τον πιο ελεεινό τρόπο τις θεμελιώδεις ελευθερίες των πολιτών και μαζί με αυτές και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
    Σε γελοιογραφία Η Δημοκρατία μιλάει στον άγνωστο στρατιώτη : κάνε λίγο πιο πέρα και για μένα άγνωστε στρατιώτη.
    Άγνωστος στρατιώτης : Γιατί ;
    Δημοκρατία : Έγινα και εγώ τελείως άγνωστη πια σ΄αυτή τη χώρα !

  • Για πια δημοκρατία μιλάει; Δημοκρατία με το αποφασίζουμε και εκτελείται θέλετε δεν θέλετε δεν υπάρχει. Ο Έβρος 15 ημερες καίγεται για αυτό τι έχετε να πείτε σε ένα κράτος με δημοκρατία κάποιος θα είχε παραιτηθει θα έπερνε την ευθύνη, στην Κολομβία των Βαλκανίων φταίει η κλιματική αλλαγή.

  • Στάθη λυπάμαι για την εμπλοκή σου στις δημοτικές εκλογές του δήμου Κοζάνης. Προσωπικά θεωρώ ότι με την επιλογή Μαλουτα – Κοκκαλιαρη βοηθάς τον Μαλουτα.

  • Σταθίκα στις επόμενες εκλογές ο Κοκκαλιάρας θα τρέξει να σε βγάλει.. Χαίρε όσο μπορείς τώρα…Νεοδημοκράτης να στηρίζει Συριζαίο … το ιδιο είναι δηλαδη..Την επόμενη φορά Σύριζα λοιπόν !

  • Κύριε Κωνσταντινίδη παραλείψατε να καταδικάσετε τον ΦΑΣΙΣΜΟ και κυρίως τους απογόνους του.
    Οι ΝΑΖΙ έκαψαν τον Χορτιάτη όχι γενικά κάποιοι περαστικοί. Αναρωτιέμαι γιατί δεν το κάνετε!

  • Κάνε τώρα δηλώσεις όσες προλαβαίνεις γιατί πρέπει μετά της 8/10 να αναλάβεις και τις ευθύνες σου όσον αφορά την επιλογή σου στον περιφερειαρχη αλλά και την κατάντια του κόμματος στην Κοζάνη και στη δυτική Μακεδονία γενικότερα

  • Μιλαει και ο κυριος τζενγκα για δημοκρατια που το συνονθυλευμα που εκπροσωπει τα εχει κανει ολα ισωμα και δεν εχει αφησει ουτε μια σταλια δικαιωμα δημοκρατικο στους πολιτες. Γελανε και τα τσιμεντα με τους δεξιουληδες κλοουν που μπλεξαμε.

  • Υπουργαρα αστους να τρελενονται. ακομη δεν μπορουν να χωνέψουν πρωτια και υφυπουργος. Θα βλεπουν την πλατη σου χρόνια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι