O δημοτικός σύμβουλος Αθανασιάδης Πέτρος κι ακόμη 4 πρόσωπα υποψήφια για το τοπικό του Κλείτου Κοζάνης με το συνδυασμό του Γιάννη Κοκκαλιάρη

2 Σεπτεμβρίου 2023
17:11

 Ο συνδυασμός «Μαζί για την Κοζάνη» με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη. ανακοινώνει νέους υποψηφίους για το τοπικό του Κλείτου.

Αθανασιάδης Πέτρος

Ελευθεριάδου Ανατολή

Σισμανίδου  Θεοδώρα

Τσιτυρίδης Χαράλαμπος

Χατζηκώστα Ερασμία

Καλώς ήρθατε!

 

Αθανασιάδης Πέτρος

Ονομάζομαι Αθανασιάδης Πέτρος του Κωνσταντίνου και της Ελένης και κατάγομαι από τον Κλείτο Κοζάνης. Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη 8 ετών. Εργάζομαι από το 2010 στην ΔΕΗ. Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκίνησε το 2019 με την εκλογή μου ως δημοτικός σύμβουλος Κοζάνης. Αποφάσισα ξανά να συμμετέχω σ αυτές τις εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη ”Μαζί για την Κοζάνη” ως υποψήφιος πρόεδρος στην τοπική κοινότητα Κλείτου. Προτεραιότητα μου είναι η συνεχής επαφή με τους συγχωριανούς μου για επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας καθώς και άλλων που αφορούν τον τόπο μου.

 

Ελευθεριάδου Ανατολή

Η Ελευθεριάδου Ανατολή γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Κλείτο. Είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Είναι απόφοιτος Β. Νοσηλευτών ΤΕΕ, Ηλεκτρολόγο ΕΠΑΛ, Αισθητικός ΙΕΚ. Θα είναι υποψήφια τοπικός σύμβουλος  ”Μαζί για την Κοζάνη” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη.

Τσιτυρίδης Χαράλαμπος

Ονομάζομαι Τσιτυρίδης Χαράλαμπος. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Κλείτο Κοζάνης. Εργάζομαι στην ΔΕΗ, είμαι εκλεγμένος στο Σωπ Νότιο πεδίου σαν  Γραμματέας. Δηλώνω παρών σ΄αυτές τις εκλογές με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη στο Τοπικό του Κλείτου.

Ερασμία Χατζηκώστα

Ονομάζομαι Ερασμία Χατζηκώστα, είμαι συνταξιούχος του Δήμου Κοζάνης. Κατοικώ μόνιμα στο Κλείτος – Νέο Κλείτος. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Λιάνα και έχουμε έναν γιο,  Βασίλειο Λιάνα. Γεννήθηκα στις 11/05/1958 στην Κοζάνη. Είμαι πτυχιούχος της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, καθώς και στον Δήμο Κοζάνης. Στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφια Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέου Κλείτου. Η υποψηφιότητα μου με τον συνδυασμό ”Μαζί για την Κοζάνη” με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη, αποτελεί μια απόλυτα συνειδητή επιλογή. Η μεγάλη μου θέληση να βοηθήσω τον τόπο μου, το χωριό μου, τον Νέο Κλειτο Κοζάνης με ωθεί αναπόδραστα σε αυτή την απόφαση. Γνωρίζω πως υπάρχουν προβλήματα άλυτα, τα οποία απασχολούν το χωριό μας εδώ και χρόνια.  Σαφώς οι προκλήσεις θα είναι μεγάλες, αλλά είμαι έτοιμη να διεκδικήσω για τον τόπο μου όσα του αξίζουν. Μαζί μπορούμε να δώσουμε στο χωριό μας την ανάπτυξη που του αξίζει.

 

 

 

35 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι