Ονομάζομαι Διαμάντω Βογδοπούλου, γεννήθηκα και ζω στον Κρόκο Κοζάνης.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με ειδίκευση στην Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είμαι μέλος της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και της Εκπαιδευτικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.

Είμαι Πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων κατά τον ΕΟΠΠΕΠ και διδάσκω στα ΔΙΕΚ Κοζάνης και Πτολεμαΐδας

Είμαι κάτοχος διδακτικής επάρκειας ΑΣΠΑΙΤΕ.

Υπέρμαχος του θεσμού της δια βίου εκπαίδευσης και κατάρτισης , έχω παρακολουθήσει σεμινάρια εξειδίκευσης σε ποικίλα αντικείμενα της υγείας και της εκπαίδευσης.

Κατέχω Πιστοποιητικό Ανανήπτη στην άμεση υποστήριξη της ζωής στα παιδιά, της βασικής καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή.

Εργάστηκα ως Νοσηλεύτρια στον ιδιωτικό τομέα σε έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους παροχής υπηρεσιών υγείας στην Αθήνα καθώς και σε ιδιωτικό καρδιολογικό ιατρείο στην Κοζάνη.

Διορίστηκα ως Νοσηλεύτρια ΠΕ στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας Κρήτης, εκλέχτηκα μέλος της Τοπικής Κοινότητας Κρόκου και αποσπάστηκα στο Κέντρο Υγείας Κοζάνης.

Εκλέχτηκα εκπρόσωπος του νοσηλευτικού προσωπικού ιατρικής υπηρεσίας στο Επιστημονικό συμβούλιο του Γ.Ν.-Κ.Υ Ιεράπετρας.

Ως εκλεγμένο μέλος της Τοπικής Κοινότητας Κρόκου συνεργάστηκα με όλους τους αρμόδιους φορείς και τους εθελοντές κατοίκους προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των συνδημοτών μου, μέσω ποικίλων δράσεων.

Η έντονη διάθεσή μου για προσφορά αποτυπώνεται μέσω της ενεργούς συμμετοχής μου σε όλες τις δράσεις που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν.

Θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου να βελτιώσω την ποιότητα ζωής των συμπολιτών γιατί είναι ο τόπος που αγαπώ και το αξίζει.

Γι’ αυτό συμμετέχω στον συνδυασμό Ενότητα με υποψήφιο Δήμαρχο Κοζάνης τον Λάζαρο Μαλούτα και διεκδικώ μια θέση στο Συμβούλιο του Δήμου, με μοναδικό γνώμονα την πρόοδο του τόπου μας, έχοντας τη δική σας υποστήριξη στην προσπάθειά μου.

Σας θέλουμε όλους μαζί σε αυτόν τον αγώνα , σ’ αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.

Καλή επιτυχία από καρδιάς σε όλους τους υποψηφίους.

Με εκτίμηση

Διαμάντω Βογδοπούλου