Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: Πτώση δέντρων στο πλακόστρωτο μονοπάτι που οδηγεί από Άγιο Θωμά προς Ξενία

3 Σεπτεμβρίου 2023
08:10

Στο δάσος τού Αγίου Θωμά στο πλακόστρωτο μονοπάτι που οδηγεί από Άγιο Θωμά προς Ξενία έχουν πέσει αυτά τα δέντρα. Κάντε μία ανάρτηση μήπως φιλοτιμηθεί κάποιος να πάει νά τά μαζέψει.

 

 

13 σχόλια

  • Ο Μαλουτας ο κιτιδης ο Φλώρος και τα άλλα παλικάρια διοικούν τον δήμο τόσα χρόνια… έργο μηδεν.
    Στις 8 Οκτωβρίου οι πολίτες επιλέγουν τους νέους με γνώση και θέληση για προσφορά στον τόπο ή τους παλιούς που ταυτίζονται με τη στασιμότητα και την εξυπηρέτηση ατομικών και οικογενειακών ΣΥΜΦΕΡΌΝΤΩΝ

    • Είμαι ΝΔ και ψηφίζω Χάρη Κουζιάκη.
      Η ποιότητα του ψηφοδελτίου του με νέα μορφωμένα και ικανά άτομα σε αντίθεση με τους άλλους συνδυασμούς είναι μονόδρομος για το μέλλον ΜΑΣ.

  • Ασε τώρα οι άρχοντες το μόνο που το τους νοιάζει τώρα είναι να κάνουνε τα πάντα για να ξανά βγούνε και να συνεχίσουν την κατάσταση της πόλης
    Ρε μαύρο που θα φάνε..

    ….

  • Ο έμπειρος όπως λένε και τεχνοκράτης Μαλούτας , δεν μπορεί να ασχοληθεί με αυτά τα φτηνιάρικα τώρα… Μαζεψε όλους τους νεροκουβαλητές για να μπορέσει να εδραιωθεί στην καρέκλα του δημάρχου !Εμείς οι πολίτες πλεον είμαστε υπεύθυνοι για το τι πρεπει να επιλέξουμε! Το νέο ή το φθαρμένο που φόρεσε την προβιά του αθώου !Τον λύκο (Μούτο) τον βλέπω, τον Ντορή κυνηγάω ???

  • Λάζαρος Μαλούτας στο ΣΜΑΚ – Δημιουργία Πίστας

    Στα γραφεία του Συλλόγου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης είχε συνάντηση ο Λάζαρος Μαλούτας με τα μέλη του ΣΜΑΚ, πλαισιωμένος από υπ. Δημοτικούς Συμβούλους της ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

    Τα μέλη του Συλλόγου αναφέρθηκαν εκτενώς στα θέματα που τους απασχολούν, θεωρώντας δεδομένη την καλή συνεργασία και επικοινωνία με την επόμενη Δημοτική Αρχή για τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις κλπ., αφού, όπως είπαν, ο Λ. Μαλούτας ήταν πάντοτε κοντά τους. Η δέσμευση του τελευταίου ήταν αυτονόητη.

    Συζητήθηκε επίσης η δημιουργία πίστας, μετά από σχετική μελέτη που θα προσδιορίζει, βιωσιμότητα και ανταποδοτικότητα, ώστε να μπορεί να σταθεί και να υποστηριχτεί από ιδιωτικά κεφαλαία, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα οικονομικά του Δήμου είναι περιορισμένα.

    Εξετάσθηκε η δυνατότητα δημιουργίας πίστας καρτ που είναι υλοποιήσιμη και οι κοινές δράσεις Δήμου και Συλλόγου για μαθητές, νέους και άλλους πολίτες ως προς την οδηγική ασφάλεια, η ασφαλτόστρωση του Κασλά και η εξεύρεση χώρου στέγασής τους.

    Ο Λάζαρος Μαλούτας αναφερόμενος στο πρόγραμμα του Συνδυασμού του είπε ότι για την βιώσιμη και ισόρροπη ανάπτυξη της Πόλης και των Κοινοτήτων θα προχωρήσει στη δημιουργία ίδιων δομών και υποδομών, με έμφαση στον αθλητισμό.

    Προτάσεις δε, όπως αυτές του ΣΜΑΚ, ενισχύουν το θεματικό τουρισμό, ώστε ο Δήμος μας να αναδειχθεί σε «προορισμό»,

    Τόνισε, κλείνοντας, ότι οι διεκδικήσεις και το έργο μας στο πρόσφατο παρελθόν απέδειξαν ότι και ξέρουμε και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα με ρεαλισμό, να δώσουμε λύσεις και προοπτική στον τόπο μας, ώστε ο Δήμος Κοζάνης να ανακάμψει.

    https://kozan.gr/archives/186849

  • 1990
    1991
    1992
    1993
    1994
    1995
    1996
    1997
    1998
    1999
    2000
    2001
    2002
    2003
    2004
    2005
    2006
    2007
    2008
    2009
    2010
    2011
    2012
    2013
    2014
    2015
    2016
    2017
    2018
    2019
    2020
    2021
    2022
    2023

  • Βασικά κριτήρια για την επιλογή του καλύτερου συνδυασμού που καλείται διοικήσει τον δήμο Κοζάνης είναι η γνώση, η εντιμότητα, η όρεξη για δουλειά και η εμπειρία.
    Η επιλογή είναι μια.

  • Όπως σε πολλά πράγματα ο Μαλούτας και οι παρατρεχαμενοι έχουν την ικανότητα να παρουσιάζουν σήμερα τι θα γίνει αύριο και να εξηγουν αύριο γιατί δεν έγινε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι