Στο πλευρό των κτηνοτρόφων ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης

3 Σεπτεμβρίου 2023
13:17
Κανένα σχόλιο

 

Στο πλευρό των κτηνοτρόφων ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης

-«Η κτηνοτροφία και τα άριστα κτηνοτροφικά μας προϊόντα μπορούν -και πρέπει- να αποτελέσουν βασικό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας».

.

«Το παρών» στη μεγάλη γιορτή της Κτηνοτροφίας, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην τοποθεσία Χελιμόδι Σαμαρίνας προς τιμή του Αγίου Μάμα, προστάτη των κτηνοτρόφων, έδωσε το απόγευμα του Σαββάτου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, Κυριάκος Ταταρίδης.

Ο κ Ταταρίδης, συνοδευόμενος από μέλη του συνδυασμού του «Γρεβενά: ο τόπος μας…η ζωή μας», είχε την ευκαιρία  να συνομιλήσει με πολλούς κτηνοτρόφους και να ακούσει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους.

Δίνοντας, μάλιστα, το στίγμα της επόμενης μέρας, και αφού συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης, ο κ Ταταρίδης σημείωσε πως: «Η κτηνοτροφία και τα άριστα κτηνοτροφικά μας προϊόντα μπορούν -και πρέπει- να αποτελέσουν βασικό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας. Μέσα από τη διεκδίκηση προγραμμάτων εκσυγχρονισμού του κλάδου και τη δημιουργία σύγχρονων κτηνοτροφικών πάρκων σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου μας, θα πετύχουμε το στόχο μας».

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.