“ΕΛΠΙΔΑ”- Γεωργία Ζεμπιλιάδου: Κασαπίδης – Αμανατίδης – Η συγκάλυψη έγινε πλέον αποκάλυψη!

3 Σεπτεμβρίου 2023
13:24

 

Σκηνές από αυτό που θα δούμε κατά την προεκλογική περίοδο παρακολουθήσαμε το βράδυ της Παρασκευής (1/9) στη συζήτηση στον τηλεοπτικό σταθμό Top Channel μεταξύ των υποψηφίων Περιφερειαρχών Δυτικής Μακεδονίας.

Οι κύριοι Κασαπίδης και Αμανατίδης που επί τέσσερα χρόνια αλληλοσυγχαίρονταν   και αλληλοϋποστηρίζονταν για το «σημαντικό τους έργο», την πρώτη κιόλας μέρα της προεκλογικής περιόδου «ανακάλυψαν» λάθη, αστοχίες, σοβαρές παραλείψεις και κακοδιαχείριση ο ένας για τον άλλο, εκτοξεύοντας πολλές και διάφορες αλληλοκατηγορίες. Η συγκάλυψη έγινε πλέον αποκάλυψη!

Τραγικοί, δυστυχώς, και οι δύο. Ο προγραμματικός λόγος, οι θέσεις και οι προτάσεις χάθηκαν μπροστά στην ανάγκη να αποδείξουν ποιος είναι χειρότερος από τον άλλο. Κατέβασαν, έτσι, πάρα πολύ τον πήχη και κατάφεραν να περάσουν από κάτω.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από κανέναν τους. Η πρεμούρα τους για την εξυπηρέτηση του προσωπικού τους συμφέροντος και όλων των άλλων συμφερόντων που εκπροσωπούν, μπορεί να τους οδηγήσει ακόμα πιο κάτω.

Ο εμφύλιος μόλις ξεκίνησε και απ’ ό,τι φάνηκε θα δούμε και άλλα παρόμοια επεισόδια καθώς ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το μόνο για το οποίο καίγονται οι κ. Κασαπίδης και Αμανατίδης είναι να πετύχουν το σκοπό τους. Ένα σκοπό όμως που σε καμιά περίπτωση δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα του συνόλου των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, που δεν έχουν ανάγκη από διχασμούς αλλά από συγκλίσεις, συνθέσεις, ένωση των δυνάμεων, σοβαρές και τεκμηριωμένες προτάσεις.

Στη Δυτική Μακεδονία αξίζει ένα πολύ καλύτερο μέλλον, ένα μέλλον όπου θα βρίσκουν τόπο και χώρο τα παιδιά μας για να ξεδιπλώσουν τα όνειρα τους. Κι αυτό το μέλλον θα το κερδίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι.

    ΓΕΩΡΓΙΑ ΖΕΜΠΙΛΙΑΔΟΥ

                                                                ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

38 σχόλια

  • Αγαπητή Ζεμπιλιαδου καλή προσπάθεια η εξίσωση αυτού που σας έλεγε και εσάς ψέματα με τον Αμανατίδη. Λίγο για τη μνήμη σας
    https://kozan.gr/archives/360604

    Μη συμμετέχει στην άθλια τακτική του κ Κασαπιδη που εσείς ήδη έχετε νιώσει. Περιμένουμε με τον Αμανατίδη να μιλήσετε για την επόμενη μέρα και όποιος βγει θα είναι κέρδος για τον τόπο μας.

  • Ο εμφύλιος γίνεται σε κομματικές παρατάξεις. Εσείς προκαλέσατε εμφύλιο στο ΣΥΡΙΖΑ. ο Αμανατίδης έχει ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο. Σας βολεύει η εξισωση

  • Μνήμη χρυσόψαρου Γεωργία. Εξίσωση που είναι ανεπίτρεπτη για το επίπεδο σου. Οι πολιτικές σκοπιμότητες δεν πρέπει να οδηγούν σε ισοπέδωση. Κρίμα Γεωργία και θα σε ψήφιζα.κριμα

  • Γεωργία, συμφωνώ ο αντάρτης ελεγε τα καλύτερα για τον Κασαπιδη !!! Αλλά η καρέκλα είναι καλή δυστυχώς όμως δεν θα την εχει!!!!

  • Ο ένας ανίκανος , τόσα λεφτά και μηδέν απορροφητικότητα. Ο άλλος με τους φωτοβολταϊκούς στα γραφεία, η ΑΝΚΟ στο μείον, πολιτική ηθική μηδέν. Όλα βγήκαν στη φόρα. Όσο και αγενής ο Κασαπιδης, η ουσία ήταν ότι αποκάλυψε τον άλλον. Μόνη λύση για ανάπτυξη και διαφάνεια στην περιφέρεια η Ζεμπιλιαδου. πΠραγματικη ΕΛΠΊΔΑ για τον τόπο. Ξυπνήστε δυτικομακεδονες και δείτε την αλήθεια.

    • Η ΑΝΚΟ στο μειον είναι από τη λασπη Κασαπιδ-νοκιο. Μη βιάζεστε. Μην ακούτε αυτόν που φωνάζει επειδή “πνίγεται”. Δείτε πρώτα αποδείξεις για να μην εκτεθειτε. Ολα δε μπαινουν στο βψμο του πολιτικού καιροσκοπισμου.

      https://kozan.gr/archives/496971#comment-615000

    • Συνένοχοι είστε! Τα ξέρατε και δεν μιλούσατε και τα χρησιμοποιείτε τώρα για δικό σας όφελος!!!! Γεωργία κλείσε τα αυτιά σου! Μαζί σου γιατί είσαι η μόνη καθαρή εκεί μέσα!!!

  • Θα ζητήσετε την διαχείριση όλων των κονδυλίων που αφορούν στην Δυτική Μακεδονία από την Περιφερειακή Αρχή αντί από την Μετάβαση ΑΕ..η είστε και εσείς ένα από τα ίδια με εαυτούς??

  • Κυρία Γεωργία τους ακούγαμε με τρόμο… Όσοι τους ακολουθούν και συντάσσονται μαζί τους είναι πλέον συνένοχοι….

    • Μα ενας ωρυόταν μονο! Ο κασαπίδης. Αν ακουσες Αμανατίδη ή Ζεμπιλιαδου εβλεπες αλλη εκπομπη.

  • Ε ναι λοιπόν.
    Ψηφίζω Γεωργία Ζεμπιλιάδου!!!!
    Είναι η Ελπίδα μας!!!!
    Αμανατίδης,Κασαπίδης οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος!!!!

  • Μας κοροιδευαν και οι δυο τοσα χρονια, μονο τα συμφεροντα τους εξυπηρετουν. Μην μας πει ξανα κανεις τιποτα, ο Αμανατιδης τα ηξερε και δεν μιλουσε…

  • Η Τζώρτζια έμεινε στη μεση να ψαχνει τρόπο να χωθεί στη συζητηση προς όφελος της
    Αντι να ευχαριστει τον Αμανατιδη που μπηκε σφήνα γιατι αλλιως ο Κασαπιδης θα έβγαινε τακα τακα ακομη κι μαυτο το χαλι ψηφοδελτιο γιατι η ιδια δεν πειθει με τη συνεχη αριθμητική των χρηματων που χασαμε
    Τη συζητηση τη χαλασαν οι 3 του σταθμού που ξερουν μονο απο παραπολιτική και παρασκηνιο και τιποτα απο αναπτυξη και αυτοδιοικηση

    40αρια και φωτοβολταικά , μεχρι εκεί

  • Γεωργία άσε τη φτηνή πολιτική κρυφό κομματικών επιδιώξεων με το ανεξάρτητο κομματικό ψηφοδέλτιο που κατέβασες. Δες την αλήθεια και προσέφερε και εσύ. Μη γίνεσαι Κασαπιδης

  • Στο debate προχθές εσύ βγήκες με λίγους ποντους παραπάνω ο Αμανατίδης σαστισμένος και ο Κασαπίδης χαμένος λόγω πολιτικου παροξυσμού.
    Εσύ γιατί χάνεις τους πόντους 0ου κέρδισες; Μα λένε ας δεν ξέρει από επικοινωνία;
    Τελικά πολιτικάντης και εσύ. Ανεξάρτητη που παρακαλάμε ΣΥΡΙΖΑπου τον βριζαμε. Αυτό καταλάβαμε από το debate

  • Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθεντος κυρία Γεωργία.Βρηκστε ευκαιρία να υποδυθειται κατι που δεν είστε με προσχηματικο λόγο.

  • Με λενε συμφερον. Μπορειτε να με ονοματίσετε με αποδείξεις; Διότι ο Κασαπίδης σε αυτή την ερώτηση φάνηκε ότι ήταν συκοφαντης (ελεγε αλλοι λενε…ετσι φαινεται…και αλλες ανοησιες…)

    • Ο κασαπιδακος σου παντως θα παει πισω στα κοτετσια να ταισει τις κοτες και αυτο μας αρκει.
      οσο για τον Αμανατιδη αν εισαι με αυτον χορτασαμε απο δηθεν ”ανταρτες” της οκας που μετα τις εκλογες θα ξαναθυμηθει οτι ειναι δεξιουλης οταν τον ξαναπαρει αγκαλια το μπλε συνονθυλευμα!

    • Εμείς θυμόμαστε, εσύ θυμάσαι???? Καταστρέφεις την ενότητα της αριστεράς και μιλάς, η μόνη καθαρή και την κατηγορείς γιατί, που υπερασπιζετε τον απλό κόσμο απέναντι σε αυτούς???? Γεωργία μαζί σου ξεκάθαρα, οπως είσαι εσύ τόσα χρόνια!

  • Η Γεωργία είναι η μόνη άφθαρτη.Οι άλλοι 2 απλά έβγαλαν στη φόρα με το debate τους λόγους που η περιφέρεια μας είναι η χειρότερη!!

  • Η περιφέρεια δεν είναι πεδίο ποδοσφαιρικής αντιπαράθεσης σαν αυτη που είδαμε μεταξυ Κασαπίδη και Αμανατίδη.Δεν πρέπει να περασουμε ‘άλλα πέντε άγονα χρόνια στην πιο υποβαθμισμένη περιφέρεια της χωρας.Η Ζεμπιλιαδου ξεχωρίζει απο τους αλλους υποψήφιους και το απέδειξε και τα τελευταία χρόνια από τα έδρανα της αντιπολίτευσης.

  • Κυρία Ζεμπιλιάδου άρχισε να διαχέεται τελευταία στην προεκλογική πιάτσα ότι σας προσέγγισαν κάποιοι …μάγοι και δώρα φέροντες υποσχεθήκατε την δεύτερη Κυριακή
    στήριξη στον… νυν που σήμερα ασκείται(;)προσχηματική αντιπολίτευση.
    Δεν σας ψηφίζω κα Ζεμπελιάδου αν δεν το ξεκαθαρίσετε αυτόν τον…ψήθηρο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.