Η δήλωση υποψηφιότητας της Παρθένας (Ματίνας) Αμανατίδου με το συνδυασμό του Γιώργου Κασαπίδη

4 Σεπτεμβρίου 2023
15:27
Αγαπητοί φίλοι/ αγαπητές φίλες,Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του επικεφαλής μας Γιώργος Κασαπίδης – «Πορεία Δημιουργίας», θα ήθελα να σας ενημερώσω πως σήμερα, ξεκινώ κι εγώ επίσημα τον προσωπικό προεκλογικό μου αγώνα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης.
Οι περισσότεροι γνωρίζετε πως, πολιτικός δεν είμαι. Είμαι δικηγόρος, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Είμαι, όμως, και μια Δυτικομακεδόνισσα με 25ετή δράση και πείρα στην αυτοδιοίκηση, με αστείρευτη αγάπη για τον τόπο μας και με αυθεντικό ενδιαφέρον για όσους κατοικούν, δραστηριοποιούνται και μεγαλώνουν σε αυτόν τα παιδιά τους.
Κι επειδή θεωρώ πολύτιμη τη συμβολή κάθε πολίτη στα κοινά, θα ήταν χαρά και τιμή για μένα κάθε ένας και κάθε μία από εσάς να γίνετε συνοδοιπόροι μου σε αυτό το ταξίδι στην αυτοδιοίκηση και κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά κυρίως, μετεκλογικά, γιατί τότε είναι που ξεκινά ο πραγματικός αγώνας.
Ακολουθήστε με στην επίσημη σελίδα μου στο Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=61550640524704 και στο instagram https://www.instagram.com/matina_amanatidou_/ όπου θα μοιραζομαστε περισσότερα για την αυτοδιοίκηση στη Δυτ. Μακεδονία. Διότι οι Δυτικομακεδόνες αξίζουμε περισσότερα!
Καλή εβδομάδα και καλή μας αρχή 🙏🏻

14 σχόλια

  • Ευχαριστουμε δεν θα παρουμε –
    προτιμαμε αλλους που δεν πολυσχετιζονται με κόματα και καρέκλες και αλλαγές ρόλων απο δω κι απο κει για ποικιλια

    Και οι μεγαλοστομίες για συνοδοιπόρους και λοιπα χαριτωμένα εχουν παψει να γραφονται από συγχρονα μυαλά και θετικά άτομα

    καλο χειμώνα χωρίς Κάσα πλέον !

    • Πάρτε καλέ, δωρεάν είναι, ως ακομμάτιστος, που θέλεις να πιστέψουμε πως δεν ψεύδεσαι !!!

      Η Ματίνα, που δεν την ξέρω, φαίνεται Αστέρι που λάμπει και σε θαμπώνει.

  • Επειδη ειμαστε φιλοι σου και σκεφτομαστε να σε ψηφισουμε. Πες μας αν συμφωνεις με την οξυνση και τη κατασυκοφαντηση αντιπάλων απο τον Κασαπίδη. Αν οχι δεν σε ψηφιζουμε.
    Θα στα πω και απο κοντα

  • Δεν θα σας ψηφίσουμε. Με τίποτα ξανά Κασαπιδη.Δεν γνωρίζει από ισολογισμούς και μιλάει από πάνω. Περιμένουμε Αμανατιδη. Ξοδεύει ένα σωρό μόνο για αυτούς που θέλει. Τα σαρανταρια που τα έδωσε; Σε γιατρούς, δικηγόρους, συμβολαιογράφους, αρτοποιους. Ταξίδια πληρωμένα μόνο για τους δικούς του. Τελείωσε το παραμύθι Κασαπιδης.

  • Ας μας πει λίγο έτσι για να δούμε κάτι τι έκανε σχεδόν 3 χρόνια στην Αντιδημαρχία πολεοδομίας.
    Και ας μας πει αν τα χάλασε με τον τότε επικεφαλής της γιατί δε την αφησε έναν χρόνο ακόμη να λαβαίνει μισθα.

    Άφαντη .

  • Ναι ναι εχασε ο Αμανατιδης 20% απο το πρωτο debate φανταστειτε τον επωμενο μηνα τι θα γινει ! Α και δεν απαντουσε ο Νοικοκυρης

    • λάθος κάνεις 30% έχασε…
      Α,και μετά ξύπνησες Κασαπιδοτρολακι…
      πες τοκ Κασαπιδακο σου ότι το παιχνίδι με τα νούμερα που έφερε στο debate του γύρισε μπούμερανγκ γιατί από την απελπισία του δεν ξέρει τι του γίνεται!
      οι αριθμοί δεν είναι ζαρζαβατια πες του,ούτε κήποι!

    • 20%;Και τι είναι τα ποσοστά ρε πανέξυπνε;Στραγάλια;Ο Κασαπιδοκατανας σίγουρα έχασε τη μπάλα και τις εντυπώσεις.Αμανατιδης από την πρώτη Κυριακή.Α και δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει ο πιο εγωκεντρικός άνθρωπος στον πλανήτη.Το καλό παιδί που έγινε αγρίμι επειδή όσο πλησιάζει ο καιρός καταλαβαίνει τη συντριβή που έρχεται….

  • Φροντιστε να τακτοποιήσετε και εσωτερικά την ΑΝΚΟ 30 χρόνια την ίδια δουλειά κάνουν εκεί ζουν οικογένειες εις βάρος της περιοχής! Χαμηλή παραγωγικότητα με παχείς μισθούς βαρίδιο ανάπτυξης αυτή η εταιρεία για την περιοχή. Εύκολο χρήμα λένε οι εργαζόμενοι τις ΑΝΚΟ και εμείς στο κόπο και το μεροκάματο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι