Αγαπητοί φίλοι/ αγαπητές φίλες,Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του επικεφαλής μας Γιώργος Κασαπίδης – «Πορεία Δημιουργίας», θα ήθελα να σας ενημερώσω πως σήμερα, ξεκινώ κι εγώ επίσημα τον προσωπικό προεκλογικό μου αγώνα για τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Κοζάνης.
Οι περισσότεροι γνωρίζετε πως, πολιτικός δεν είμαι. Είμαι δικηγόρος, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών. Είμαι, όμως, και μια Δυτικομακεδόνισσα με 25ετή δράση και πείρα στην αυτοδιοίκηση, με αστείρευτη αγάπη για τον τόπο μας και με αυθεντικό ενδιαφέρον για όσους κατοικούν, δραστηριοποιούνται και μεγαλώνουν σε αυτόν τα παιδιά τους.
Κι επειδή θεωρώ πολύτιμη τη συμβολή κάθε πολίτη στα κοινά, θα ήταν χαρά και τιμή για μένα κάθε ένας και κάθε μία από εσάς να γίνετε συνοδοιπόροι μου σε αυτό το ταξίδι στην αυτοδιοίκηση και κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά κυρίως, μετεκλογικά, γιατί τότε είναι που ξεκινά ο πραγματικός αγώνας.
Ακολουθήστε με στην επίσημη σελίδα μου στο Facebook https://www.facebook.com/profile.php?id=61550640524704 και στο instagram https://www.instagram.com/matina_amanatidou_/ όπου θα μοιραζομαστε περισσότερα για την αυτοδιοίκηση στη Δυτ. Μακεδονία. Διότι οι Δυτικομακεδόνες αξίζουμε περισσότερα!
Καλή εβδομάδα και καλή μας αρχή 🙏🏻