kozan.gr: Τροχαίο ατύχημα στο ύψος του αεροδρομίου στο δρόμο Κοζάνης – Σερβίων (Φωτογραφία)

5 Σεπτεμβρίου 2023
10:30

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, τροχαίο ατύχημα στο ύψος του αεροδρομίου στο δρόμο Κοζάνης – Σερβίων σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 5/9. Η οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχό του με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στην προστατευτική μπάρα και να καταλήξει όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κοζάνης.

11 σχόλια

  • Χτες έγινε και άλλο ατύχημα στο αεροδρόμιο.

    Η περιφέρεια ποτέ σκέφτεται να κάνει τον δρόμο!!!

    Πόσα άτομα πρέπει να χτυπήσουν και να σκοτωθούνε!!

    • δρόμος επικίνδυνος και ειδικά όταν βρέχει.. ένας άπειρος οδηγός ή κουρασμένος ή βιαστικός ή και πολλές φορές έμπειρος που θα πατήσει φρένο πάνω στη στροφή έχει “φύγει” όπως λέμε. Απαραίτητα κάνετε κάτι

  • Η ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΑΚΌΜΗ ΚΆΝΕΙ ΜΕΛΈΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ Ο ΔΑΚΗΣ ΜΕΛΈΤΕΣ. Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΜΕΛΈΤΕΣ. Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΜΕΛΈΤΕΣ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΎ ΑΜΦΙΒΆΛΛΩ ΕΆΝ ΚΑΤΈΒΗΚΕ ΚΆΠΟΙΟ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟ ΝΑ ΕΛΈΓΞΕΙ ΤΗΝ ΒΆΣΗ ΤΗΣ ΓΈΦΥΡΑΣ

  • Ο δρόμος Κοζάνης-Σερβίων είναι γεμάτος από εκκλησάκια. Πόσοι πρέπει ακόμη να σκοτωθούν;Ένα κομμάτι της Εγνατίας δεν πρέπει να γίνει; Τουλάχιστον από Κοζάνη μέχρι τα Σέρβια και Βελβεντό.Σε ποιά εποχή ζούμε ρε παιδιά;Ανάπτυξη χωρίς δρόμους δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.Απορώ ειλικρινά με τους εκάστοτε αρμόδιους της πολιτείας,δεν έχουν μάτια;

  • Ο δρόμος αυτός από Πετρανά μέχρι Κοζάνη έπρεπε να είχε γίνει χτες.
    Από που να το πιάσεις από στενότητα δρόμου από κλίσεις στις στροφές στο ότι εν έτει 2023 κατεβένεις ακόμη στο ρέμα στο αεροδρόμιο καθημερινά ατυχήματα από χιόνι το χειμώνα όλοι λοιπόν οι υποψήφιοι και νυν Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι ας το δουν άμεσα όχι μόνο λόγια και μελέτες πράξεις θέλουμε όχι αύριο αλλά χτες.

    • Καλε/λη μου Φίλε/φίλη σίγουρα φταίει και το ξερό μας το κεφάλι όμως για να γίνει ένα ατύχημα υπάρχουν και κάποιοι παράγοντες που το προκαλούν αναφέρονται από τους συμπολίτες στα σχόλια και δεν έχουν άδικο και θα συμφωνήσω συνδυασμός όλων μαζι.Δεν σημαίνει όμως ότι θα πρέπει ο δρόμος να μείνει έτσι πρέπει να φτιαχτεί.

  • Να σημιεώσω εδω πως μιλάμε για την………Εθνική οδό Κοζάνης -Λαρίσης. Ούτε σε τριτοκοσμικές χώρες τέτοιο χάλι. Αν αυτό λογίζεται Εθνική οδός είμαστε για τα….μπάζα. Αλλά θα μού πείτε εδω εχουν κλειστη τη γεφυρα (ναι κλειστη είναι για φορτηγα, τρακτερ, λεωφορεία κοκ) για πανω απο εξι μήνες. Σε κανονικά κρατη σε 6 μηνες φτιαχνουν οχι ρωγμές αλλά καινούρια γέφυρα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι