Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Κοζάνης με τον Λάζαρο Μαλούτα η εκπαιδευτικός Σταυρούλα Σαββίδου

5 Σεπτεμβρίου 2023
10:44

 Γεννήθηκε στη Χαραυγή Κοζάνης, ζει στην Κοζάνη  είναι παντρεμένη με τον Μπάμπη Γιαννακόπουλο, διευθυντή του 4ου ΓΕΛ Κοζάνης και έχει δυο παιδιά φοιτητές.

  • Εργάζεται ως δασκάλα και τα τελευταία 6 χρόνια είναι διευθύντρια στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κοζάνης.
  • Το 25ετες εκπαιδευτικό έργο και η ιδιαίτερη ευαισθησία για τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον της πόλης μας, εδραίωσαν την έντονη επιθυμία για συμμετοχή στα κοινά με πυξίδα τον λογισμό και το όραμα.
  • Ορμώμενη από το αίσθημα δικαίου, τη διαφάνεια και την αγάπη για την Κοζάνη οραματίζεται έναν άψογο τεχνοκρατικό σχεδιασμό που θα προωθεί τα συμφέροντα όλων των συμπολιτών αλλά και θα προστατεύει τα δικαιώματά τους.

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι