kozan.gr: Τα καλαμπούρια από τον Αντιδήμαρχο Κοζάνης Μ. Μαγγιρίδη που δείχνουν έμμεση ομολογία αποτυχίας στο θέμα των αδέσποτων (Βίντεο)

5 Σεπτεμβρίου 2023
23:37

Όταν αποτυχαίνεις στο θέμα των αδέσποτων το μόνο που σου απομένει είναι να καλαμπουρίσεις. Κάπως έτσι, μάλλον, αντιλαμβάνεται ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος τα αποτελέσματα των προσπαθειών του στο συγκεκριμένο θέμα αφού κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για την παροχή κινήτρων σε συμπολίτες μας  για την υιοθεσία αδεσπότων, κάποιος, από τους συναδέλφους του, για να τον “πειράξει”, του είπε ότι οι πολίτες θα μπορούσαν να υιοθετούν κι αγέλες, με τον Αντιδήμαρχο Μ. Μαγγιρίδη, να υπερθεματίζει, λίγο αργότερα, αποδεχόμενος πως είναι τόσα πολλά τα αδέσποτα που, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: ” μπορεί όποιος θέλει να υιοθετήσει αγέλη κι “ομάδες” αδέσποτων”. Τι κι αν μετά ακολούθησε η έγκριση του επιχειρησιακού σχεδίου για τη διαχείριση των αδέσποτων και τις εξαγγελίες για μεγάλο αριθμό στειρώσεων κτλ.. Όπως πολύ ορθά του είπε ο δημοτικός σύμβουλος  της αντιπολίτευσης Γ. Βαλαής,  παρά το μεγάλο αριθμό στειρώσεων που ήδη έχουν γίνει αλλά κι αυτές που προγραμματίζει και καμαρώνει η σημερινή δημοτική αρχή, το πρόβλημα δε δείχνει καμία βελτίωση και θυμίζει κάτι από το γνωστό λαϊκό γνωμικό η εγχείρηση πέτυχε αλλά ο ασθενής απεβίωσε. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα

14 σχόλια

    • Σωστή ερώτηση. Όποιος αναλαμβάνει αυτή την θέση θα έπρεπε να υιοθετεί, αμέσως, εστω ένα από τα αδέσποτα της περιοχής και να παρακινεί έτσι τον κόσμο δίνοντας το παράδειγμα. Όχι “δώρο τροφή για έξι μήνες” που δεν πληρώνουν και απ’ τη τσέπη τους οι αντιδήμαρχαιοι.

  • η Τριανδρία θα μάζευε τα αδέσποτα σε ένα μήνα και εμείς συνεχίζουμε να στηρίζουμε αυτους που έκαναν την Κοζάνη τελευταία πόλη της Ελλάδος ντροπή και πάλι ντροπή η ντροπή ντρέπεται

  • Δεν είναι δυνατόν ο μεγαλύτερος Δήμος της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας να διοικείται από “συνταξιούχους” ποδοσφαιριστές… Η μόνη επιλογή είναι το ψηφοδέλτιο του Χάρη Κουζιάκη.

  • Συμπερασμα :τους ξαναψηφιζεις δημοτη της Κοζανης και θελεις απο εμας που δεν …μα ποτε….να καλαμπουρισουμε μαζι σας?;?;?;Να τους χαιρεσαι αυτοι σε καταντησαν ετσι μπρε μπρε,,,εεε,θελω να πω δημοτη της πολης της Κοζανης!!!!!!!

  • Έτσι και αλλιώς τέσσερα χρόνια για γέλια και για κλάματα είναι Ο Μαλούτας και όλοι αυτοί οι κύριοι που τους πληρώνουμε κιόλας.. Μαύρο που θα φάτε…

  • Τι να πει κανείς πλέον για την ανικανότητα τους;;;;; Την έχουν αναγάγει σε καλαμπούρι; Η ντροπή είναι λίγο!!! Το να μην τους ξαναψηφίσεις πιστεύω είναι λίγο! Θα πρέπει να τους πετάξουμε να γίνουν αυτοί Αδέσποτοι πολιτικοί πολίτες της Κοζάνης με μαύρισμα στις εκλογές!!!

  • Όταν καποιος τριπλασιάζει τον αριθμό των στειρώσεων απο αυτές που έκανε κάθε προκάτοχος του,

    Όταν καποιος πενταπλασιάζει τον αριθμό των στειρώσεων απο αυτές που έκανε κάθε προκάτοχος του,

    Που συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα του προκατόχου του,

    Που ουδέποτε και πουθενά δεν είπε ότι θα λύσει το πρόβλημα ούτε σε ένα ούτε σε δυο χρόνια

    χαρακτηρίζεται αποτυχημένος,

    εεε μάλλον εμπάθεια λεγεται και καποιος τον αδικεί.

  • Λαέ της Κοζάνης, ξαναβγάλε τον Μαλούτα δήμαρχο, για να ζήσεις τα επόμενα πέντε χρόνια το απόλυτο τίποτα για την πόλη!!!!!

  • Χωρίς να θέλω να υποστηρίξω ή να κατηγορήσω κανένα σε τοπικό επίπεδο, το πρόβλημα είναι γενικότερο και έχει να κάνει με την χωρίς όρια εισαγωγή της φιλοζωικής νομοθεσίας στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Από τη στιγμή που όλες οι κρίσιμες αποφάσεις παίρνονται κεντρικά στη χώρα η κυρία ευθύνη των ταγων της τοπικής αυτοδιοίκησης δεν είναι το τι δεν κάνουν (αφού οι δικαιοδοσίες του είναι περιορισμένες) αλλά γιατί δεν διεκδικούν ένα πιο αποκεντρωτικο σύστημα διοίκησης της χώρας και γιατί δεν μιλάνε ανοιχτά για το υπόψιν θέμα στους πολίτες.

  • Το πόσες στειρώσεις έγιναν απλά το λέει χωρίς να επιβεβαιώνεται από πουθενά. Ο δήμος με τη σύμβαση που εκτελεί δεν αποδεικνύει κάτι πάρα μια επανάληψη των προηγούμενων χρόνων. Μην το παίζουμε και σωσίες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.