Πρόγραμμα Επίσκεψης Κυβερνητικού Κλιμακίου στην Π.Ε. Γρεβενών

5 Σεπτεμβρίου 2023
23:46

 

Σας αποστέλλουμε το πρόγραμμα της επίσκεψης του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Γρεβενών, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, αποτελούμενο από τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη, την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή και τον βουλευτή του νομού Γιάννη Γιάτσιο.

-11:00 Επίσκεψη στην Ιερά Μονή Ταξιαρχών.

-11:40 Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο Αγίου Γεωργίου.

-12:30 Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη στην ΔΟΥ Γρεβενών.

-12:30 Επίσκεψη της Υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή στην Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

-13:00 Επίσκεψη στην Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών.

-13:40 Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών.

-14:30 Συνάντηση και συζήτηση με πολίτες στην κεντρική πλατεία Γρεβενών.

-16:00 Επίσκεψη σε περιοχές που εκτελούνται έργα αγροτικής οδοποιίας.

-17:00 Διευρυμένη συνεδρίαση ΔΕΕΠ Ν. Γρεβενών (Αίθουσα «Πέτρος Σιούλης», κτίριο Περιφέρειας).

11 σχόλια

  • Ποιους άλλους θα επιστρατεύσετε ακόμη;Τρόμος σας έπιασε ρεεεεεεεεεε.Αμανατιδη βάστα γερά….Έρχεται το ιππικό…..με κουτσα άλογα….

  • Ο μητσοτακης χθες ειπε” οι φωτιές εσβησαν”
    Και ζητάει τεχνική νοημοσύνη από το Ισραήλ,
    αντί ατομικής του φυσικής νοημοσύνης

  • Κασάπιδη όσων καί νά κλαίς στην Αθήνα οποίων καί νά φέρεις έχεις τελειώσει ως περιφερειάρχης απλά γίνεσαι ρόμπα που φέρνεις τον κάθε υφυπουργο και μην κουράζεις τούς ανθρώπους υφυπουργο έχει και η Κοζάνη τών στάθηκα πάρε τών στάθηκα και πιέστε βόλτας

  • Προς ολα τα τρολ Αμανατίδη , έχουμε δεθ και είθιστε να επισκέπτονται την περιοχή υπουργοί και υφυπουργοί. Μη σκάτε αλλο, αλλα ξέχασα σας αρεσει πολυ η διαστρέβλωση της πραγματικότητας ….για το καλό του τόπου πάνω απ’ολα ….ε Γιώργο Αμανατίδη ;;;;;;

    • Είπε ο Χάρης Κατανας.Πως πάνε οι λαϊκές δίπλα στον Περιφερειάρχη της καρδιάς σου υποψηφιε που δεν θα εκλεγείς;

  • Διακρινω μια νευρικοτητα κυριως στους υποψηφιους του Αμανατιδη?;?;:;?Υπενθυμιση προς ναυτιλιμενους η και ναυαγους θα ελεγα…..Κασαπιδης απο την πρωτη Κυριακη!!!!!Μια και οξω!!!!!!!

  • Απ ότι ξέρω οι Περιφερειάρχες εκλέγονται δεν διορίζονται!!!
    Τώρα γιατί τα κόμματα άλλα λένε στα μπαλκόνια και σε άλλα καταλήγουν λίγο πριν τις εκλογές!
    Φυσικά αυτό που πετυχαίνουν είναι να ρίχνουν και άλλο κάρβουνο στην αναξιοπιστία του πολιτικού συστήματος και να γιγαντώνουν την αποχή σε κάθε εκλογική αναμέτρηση!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.