H έμπειρη αυτοδιοικητικός Νούλα Τουμπουλίδου συνεχίζει με το συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ και διεκδικεί την εκλογή της στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας ως πρώτη της έγνοια τη νέα γενιά – Το βιογραφικό της

6 Σεπτεμβρίου 2023
23:14

 

Γεννήθηκε στην Κοζάνη, όπου κατοικεί με την οικογένειά της.

Ξεκίνησε την αυτοδιοικητική της πορεία το 1999, όταν πρωτοεκλέχτηκε πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικού Διαμερίσματος Ξηρολίμνης Κοζάνης, από όπου και κατάγεται.

Εκπροσώπησε το χωριό της στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης τις περιόδους 1999 – 2002 & 2003 – 2006.

Μεταπήδησε στο Δήμο Κοζάνης στις εκλογές του 2006 και έκτοτε είναι εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος, υπηρετώντας τους δημότες από θέσεις ευθύνης, ως αντιδήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Κοζάνης.

Τον Σεπτέμβρη του 2019 ανέλαβε τη θέση της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης και από τον Ιανουάριο 2022 μέχρι και σήμερα είναι η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου.

Είναι πρόεδρος της Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κοζάνης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ.

Είναι Διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, MSc και εργάζεται στον ΔΕΔΔΗΕ/περ. Κοζάνης.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

14 σχόλια

  • Βοήθησες και ανέδειξες τη Ξηρολίμνη, δούλεψες και προσφερες την ψυχή σου για τον Δήμο. Μακάρι να πετύχεις και στην περιφέρεια. Περισσεύει η αξιοπρέπεια. Μαζί σου σε ότι αποφασίζεις. Μπράβο Νουλα μας.

    • Τόσο πολύ βοήθησε την Ξηρολίμνη που το γήπεδο ακόμα δεν έχει τουαλέτες και ο κόσμος παρακαλάει τον Χρήστο με το Καφενείο δίπλα.
      3ν Χρονια κοροιδια. Φροιντιστε τι θα ψηφισετε

      • 1ον Ο Χρήστος έχει μεταφερθεί μακριά από το γήπεδο, δήθεν. 2ον Στα γήπεδα των χωριών οι τουαλέτες υπάρχουν για να εξυπηρετούν αθλητές και διαιτητές.
        Νουλα η Ξηρολίμνη μαζί σου.

  • Ικανή, δημιουργική με γνώση του αντικειμένου, αποφασιστική και άοκνη!!!
    Συγχαρητήρια Νούλα,ο τόπος σε χρειάζεται!!!

    • Ρώτα και μάθε, για το τι έχει προσφέρει η συγκεκριμένη. Ούτε στο μικρό δαχτυλακι …. Και η μεγαλύτερη διαφορά με σένα …η εμπάθεια…Για αυτό την αγαπά και τη στηρίζει ο κόσμος.

  • Άτομο σοβαρό, πρόθυμο με αξίες και αξιοπρέπεια,υπεύθυνο και εργατικό.Με την παρουσία της κοσμεί ευχάριστα το συνδυασμό αλλά και το ευρύτερο περιφερειακό συμβούλιο. Καλή επιτυχία,σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους συνυποψηφιους σου θα αποτελεσετε ένα πολύ καλό σύνολο, αντάξιο να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου.
    Είστε η μόνη ελπίδα μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι