Παρουσίαση υποψηφίων συνδυασμού Γιάννη Κοκκαλιάρη στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

7 Σεπτεμβρίου 2023
07:41

Παρουσίαση υποψηφίων συνδυασμού Γιάννη Κοκκαλιάρη στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού στην Κοζάνη το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου

 

 

24 σχόλια

    • Αν είσαι ΣΥΡΙΖΑ το δείχνεις… Βάζεις την παρουσίαση την ημερα που ο πρωθυπουργός θα μιλάει στην έκθεση .. Για να μην πάνε οι νεοδημοκράτες του κ. Κώστα…

    • Σας είδαμε και εσάς με το πρόγραμμα σας ένα μήνα πριν άσφαλτο ένα μήνα πριν λάμπες καμμένες 4 ετών δρόμοι με μπαλώματα πεζοδρόμια που για να περάσεις πρέπει να βάλεις το 4Χ4 μην βιάζεσαι έχω και άλλα ευτυχώς κάνατε και πράξη αυτό που υποσχέθηκε ο τωρινός δήμαρχος για τα παιδιά με τα σκέιτ .Αλλά σας παραδέχομαι και για κάτι για την αδιαφορία σας γενικά και καλά κάνετε αφού δεν μπορείτε .Καθίστε λοιπόν στην άκρη και αφήστε τα φτωχά σας λόγια σας σιχαθηκαμε.Αααα να μην ξεχάσω και το μεγάλο έργο πλατεία Λασσάνη που παραλίγο να μην γίνει και αυτό εξαιτίας της αδιαφορίας σας.

      • Πες τα χρυσόστομε…Ας καταλάβουν αρχικά οι κύριοι από πάνω ότι πάνω απ΄ολα είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών .Δεν έχουν όλα πολιτική χροιά…Ας ηρεμήσουν λίγο γιατί οδεύουν προς την υστερία.

    • Ας δούμε το πρόγραμμα του κυρίου Μαλούτα της προηγούμενης περιόδου. Πόσα από αυτά εφαρμόστηκαν; Πόσα σύντροφε συνδικαλιστά ;
      ΤΙΠΟΤΑ.ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΊΠΟΤΑ. Τους χαιρετισμούς μου.

  • Πάμε δυνατά Γιάννη δεν μας πτοούν οι ίδιοι και οι ίδιοι τους ξέρουμε και απ’ την καλή και από την ανάποδη.Τρολακια του Μαλούτα σσσσσσσσ μην ξυπνήσετε από τον βαθύ σας ύπνο.

  • Τον Μαλούτα και τον Κωνσταντινίδη τους κάλεσες Γιάννη? Τέτοιοι χορηγοί του συνδυασμού είναι δυνατόν να μην είναι?

  • Ρε αν γίνει κάνα λάθος και βγεις,έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις την επόμενη ημέρα με όλα τα προβλήματα του τόπου? Μόνο ο Κουζιακης έχει ένα σχετικό πλάνο για το αύριο. Εσύ????

    • Θα γίνουμε όπως ο Βόλος, τα Τρίκαλα και η Καρδίτσα! Μηδέν σχέδιο και όραμα, μηδέν έργα μόνο δηθενιές και φανφάρες όπως μόνο ο Γιάννης ξέρει να κάνει καλά!

  • Και στις πυρκαγιές ανακοίνωνες περιχαρής υποψηφίους τώρα με τις πλημμύρες όλο το ψηφοδέλτιο. Ενσυναίσθηση μηδέν!!!

  • Τελικά όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…Σας αρέσουν τα δήθεν και η ψευτιά…Αυτά μάθατε και αυτά θέλετε..Αφήστε το Γιάννη να είναι έξω καρδιά και να έχει το ήθος που αρμόζει σε ένα δήμαρχο και μην είστε τόσο λίγοι..

  • Μπράβο Γιάννη φωναξε γυναίκες, γονείς και τα παιδιά να φτάσεις τους 200! Κρίμα να υποτιμάς τόσο τα μεγάλα χωριά του Δήμου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.