kozan.gr: Μανώλης Στεργίου & Νίκος Τέτος αντάλλαξαν κατηγορίες για το πως ο πρώτος παρέλαβε – σε κακή κατάσταση – μηχανήματα του Δήμου αλλά και το Δημαρχείο όταν ανέλαβε καθήκοντα Δημάρχου κι ο δεύτερος για το πως είναι η κατάσταση, σήμερα, σε Σκεπασμένο και στις εισόδους στο Καταφύγι – Οι φωτογραφίες που απέστειλαν στο kozan.gr, αμέσως μετά την χθεσινή δημόσια συζήτηση (Φωτογραφίες)

7 Σεπτεμβρίου 2023
13:41

Μανώλης Στεργίου & Νίκος Τέτος αντάλλαξαν κατηγορίες για το πως ο πρώτος παρέλαβε – σε κακή κατάσταση – μηχανήματα του Δήμου αλλά και το Δημαρχείο όταν ανέλαβε καθήκοντα Δημάρχου κι ο δεύτερος για το πως είναι η κατάσταση, σήμερα, σε Σκεπασμένο και στις εισόδους στο Καταφύγι. Οι φωτογραφίες που απέστειλαν στο kozan.gr, αμέσως μετά την χθεσινή δημόσια συζήτηση

(Φωτογραφίες από Μ. Στεργίου)

===========================================================================================================

Σκεπασμένο & Καταφύγι (Φωτογραφίες από Ν. Τέτο)

 

Παρακολουθήστε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ όλη τη συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Βελβεντού (Μανώλη Στεργίου, Νίκου Τέτου & Ειρήνης Γκαμπράνη).

5 σχόλια

  • Κυριε Τετο ωραία διαφήμιση κάνεις στο χωριό μας. Όταν ήσουν στα Σέρβια είχες βάλει κόκκινες κορδέλες να μην μπαίνουμε μέσα. Το καλοκαίρι που ήρθα στο χωριό με μια ομαδα φοιτητών πήγα στο Σκεπασμένο και δεν είδα τιποτα από αυτά που δείχνεις όλα ήταν καθαρά και πολλή νεολαία έκανε μπανιο
    Κατέβηκα στον καταραχτη με τους φίλους και όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτο

      • ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 21 ΜΗΝΕΣ ΛΕΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ; ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.

  • Το ότι μπορεί να πάρει 🔥 κ δεν υπάρχει πρόσβαση στο Σκεπασμένο, το ότι αν απλά ένας νιώσει αδιαθεσία δεν μπορεί να προσεγγίσει εύκολα ασθενοφόρο γιατί υπάρχει χωματόδρομος στην κάτω μεριά γιατί στην πάνω ούτε λόγος αφού μεσολαβεί μονοπάτι . Το ότι δεν υπάρχει τουαλέτα.Δεν με νοιάζει ποιος φταίει με νοιάζει πως θα διορθωθεί. Κ με Στεργίου 13 και πλέον δήμαρχο αλλαγή δεν υπήρχε αλλά μόνο κατρακυλα …

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι