Οι φωτογραφίες με όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού “Γιώργος Αμανατίδης Συμμαχία για την Ανάπτυξη” στις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενότητες

7 Σεπτεμβρίου 2023
14:30

Οι φωτογραφίες με όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού “Γιώργος Αμανατίδης Συμμαχία για την Ανάπτυξη” στις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενότητες.

20 σχόλια

  • Ο καλύτερος συνδυασμός ever!! Καλή επιτυχία!! Δώστε αξία στον τόπο μας και τις περιουσίες μας!! Δημιουργήστε τις υποδομές να μείνουν τα παιδιά μας εδώ.

  • Καλη επιτυχια στον κοινο στοχο να μας απαλάξετε απο τον Ροδονερο και τους αυλικους του. Η οργη του κόσμου ξεχειλιζει απο τα παραμυθια και τις υποσχεσεις που ακουμε 4 χρόνια τωρα.

  • Μονο μπροστά. Κοτουλες και τριανταφυλακκια σε αυτους που τα θελουν. Ναι στις δουλειες και στις επιχειρησεις. Αμανατιδη προχωρα.

  • Μπράβο στους υποψηφιους και φυσικά στον άξιο επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία για την ανάπτυξη για το αξιόλογο ψηφοδέλτιο που δημιούργησε.Με το καλό σε όλους κσι με την Νίκη!!

  • Μπράβο στους υποψηφιους και φυσικά στον άξιο επικεφαλής του συνδυασμού Συμμαχία για την ανάπτυξη για το αξιόλογο ψηφοδέλτιο που δημιούργησε.Με το καλό σε όλους κσι με την Νίκη!!…

    • To κτι μιλησε πριν ανοιχτεί.Το άνοιξαν τα σαραντάρια και το κλείσιμο της γέφυρας. Η βόρεια ζώνη ψηφίζει Αμανατίδη,η Εορδαια ψηφίζει Αμανατίδη,η περιοχή των Σερβίων ψηφίζει Αμανατίδη η πόλη της Κοζάνης ψηφίζει Αμανατιδη ,η Φλώρινα και η Καστοριά ψηφίζει Αμανατίδη.Για τον νυν Περφερειάρχη έμεινε να τον ψηφίζουν τα κυβερνητικά στελέχη απο Αθήνα,και ο κύριος Κωνσταντινίδης.Ετσι είναι αυτά. Δούνε και λαβείν.

  • Μπραβο,μπραβο και μπλα μπλα και αμπλαουμπλα ……στις 9 οκτωβρη οι περισσοτεροι απο αυτους θα ψαχνουν για διαυλους επανενταξης στην παραταξη!!!!!Εκει θα ειμαστε ομως!!!!!Μην κανουν ονειρα τρελα…..

    • Κι αν δεν τους πάρουν πίσω, θα βάλουν την γάτα τους να κλαίει…Μα δεν τους διέγραψαν, ΝΔ είναι ακόμα, όσοι από αυτούς είναι.
      Και τελικά αυτό είναι το θέμα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το αν θα κερδίσει το χρίσμα; Ή το εάν θα συνεχίσουμε με ένα άλλο πρόσωπο, που δεν έχει τα αρνητικά του παλιού

    • Οι δίαυλοι για το αύριο του τόπου μας μας ενδιαφέρουν και μόνο. Τα υπόλοιπα είναι για τους βολεμένους εδώ και καιρό. Πρόβλήμά τους. Και να σου πω και κάτι στην τελική? Μάλλον εσείς στεναχωριέστε μόνο με το όλο θέμα, γιατί έρχονται και οι βουλευτικές που θα είστε μόνοι σας και θα τρέχετε να εκλέξετε εναν Βουλευτή.Εκεί θα φτασει η ιστορία που χτίσατε.Να εκλέξει η ΝΔ έναν Βουλευτή.

      • Η δικια σας ιστορια που δεν εξελεξε η νδ τριτο βουλευτη και τον βαζετε να κανει αυτα που κανει ?;:;Βολεμενοι ενοειτε οτι εισαστε περνωντας και 40νταρια και επιστρεπτεες και μας το παιζεται και επαναστατες!!!!!

  • Θα ήταν πολύ θετικό αν ο κ. Αμανατίδης είχε ξεκινήσει τον αγώνα του για την περιφέρειά μας πριν αποτύχει για βουλευτής. Τώρα γιατί να πιστέψουμε ότι ένας “αποτυχημένος” πολιτικός μπορεί να μας σώσει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι