Το πρόγραμμα του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κοζάνη

8 Σεπτεμβρίου 2023
12:17

Τα μέλη και οι φίλοι των Οργανώσεων Κοζάνης της ΚΝΕ προετοιμάζουν από την Τετάρτη το απόγευμα τον χώρο του 49ου Φεστιβάλ στη πόλη, που θα διεξαχθεί 08-09 Σεπτέμβρη στο Πάρκινγκ του ΟΣΕ, μέχρι και να ανοίξει τις πύλες του την Παρασκευή το απόγευμα που θα υποδεχθεί τους επισκέπτες του. Ταυτόχρονα οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ  έχουν εξορμούν σε όλη τη πόλη, ώστε όλος ο λαός κι η νεολαία της Κοζάνης να μάθει από πρώτο χέρι το μήνυμα, αλλά και το πλούσιο μουσικό-καλλιτεχνικό πρόγραμμα του 49ου Φεστιβάλ.

            Ταυτόχρονα χθες, Τετάρτη 06/09, μέλη του ΤΣ Κοζάνης έδωσαν συνέντευξη τύπου στα μέσα. Οι ομιλητές τόνισαν τη σημασία που έχει το 49ο Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή ως η πρώτη αγωνιστική συνάντηση της χρονιάς, που θα δώσει ώθηση στον αγώνα των φοιτητών, των μαθητών, των νέων εργαζόμενων. Ταυτόχρονα τονίστηκε το πλούσιο πρόγραμμα των στεκιών και των γωνιών στο χώρο του Φεστιβάλ, όπως πχ το Μαθητικό Στέκι, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στα 10 χρόνια από τη δολοφονία του Φύσσα με τίτλο «Κι αν ξεχάσεις να θυμάσαι τις 18 Σεπτέμβρη… Το φασισμό και το σύστημα που τον γεννά πολεμάμε»,  καθώς και το ενδιαφέρον μουσικό του πρόγραμμα από το μαθητικό συγκρότημα Rozzars.

            Από την πλευρά των φοιτητών ιδιαίτερο ενδιαφέρον προσελκύει η συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί τη δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ στο χώρο του Φοιτητικού Στεκιού με τους προέδρους των Φοιτητικών Συλλόγων της Κοζάνης με τίτλο: «Όταν δυναμώνει η φωνή των φοιτητών, τρομάζουν! Παλεύουμε οργανωμένα μέσα από τους Φοιτητικούς μας Συλλόγους για σπουδές και ζωή με δικαιώματα!».

Το πρόγραμμα του 49ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Κοζάνη:

Παρασκευή 08/09:

  • 00: Χαιρετισμός από την Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια Δήμαρχο Κοζάνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση, μέλος του ΓΠ της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ
  • 15: συναυλία με τους Urban Pulse
  • 00: συναυλία με τον Tiny Jackal
  • 00: λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι με τους Αντάρα Κωνσταντίνο, Δήμου Θανάση, Μουφτόγλου Στάθη, Κυριαζίδη Παναγιώτη

 

Σάββατο 09/09:

  • 30: Χαιρετισμός από μέλος του ΤΣ Κοζάνης της ΚΝΕ
  • 45: Αφιέρωμα στον Απόστολο Καλδάρα με το συγκρότημα του Δημήτρη Τριανταφυλλίδη
  • 15: Πολιτική ομιλία, από την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
  • 30: λαϊκό γλέντι με την Κοζανίτικη Φανφάρα

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι