Δυο δημιουργικά-εκπαιδευτικά εργαστήρια για παιδιά από την ομάδα επανάχρησης REτάλλοι και το ΚΔΑΠ Μικροί Εξερευνητές

8 Σεπτεμβρίου 2023
12:34
Κανένα σχόλιο

 

Δυο εργαστήρια για παιδιά θα πραγματοποιηθούν σήμερα, Παρασκευή 08 Σεπτεμβρίου, στην αυλή του σπιτιού της ΑΡΣΙΣ Κοζάνης, στο πλαίσιο της ημέρας δράσης και συγκέντρωσης σχολικών ειδών «Από τα παιδιά της πόλης, για τα παιδιά της πόλης».

Συγκεκριμένα:

18:00 «Το σκουπιδάκι» εργαστήριο δημιουργικής επανάχρησης για παιδιά, από την ομάδα Reτάλλοι

Εεεεεφηημεριιιιδεεεεςςςς

Πού πάει το χαρτί όταν δε το θέλουμε πια και τί γυρεύει μέσα στη μολυβοθήκη;

Γιατί οι ιδέες μας είναι περισσότερες από τα απορρίμματά μας;

Υπάρχουν σαλιγκάρια που δε συμπαθούν τη βροχή;

Μαζευόμαστε, σήμερα, στην αυλή απαντάμε σε όλες τις απορίες του κόσμου και δημιουργούμε νέες, στριφογυρίζουμε εφημερίδες, περιοδικά, παίζουμε με τα σχήματα και δημιουργούμε παρέα μια όμορφη μολυβοθήκη!

Το εργαστήριο απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών, παρέχονται όλα τα υλικά για την κατασκευή

 

19:00 «Η δύναμη του Μπορώ» εργαστήριο αφήγησης και παιχνιδιού, από το ΚΔΑΠ Μικροί Εξερευνητές

Είναι μόνο οι ικανότητες μας ή η προσπάθεια που καταβάλουμε;

Το “Μπορώ” είναι μαγική λέξη και όταν γίνει πράξη, μπορούν να συμβούν τα πάντα. Αρκεί να ακολουθήσουμε τη δύναμη που υπάρχει μέσα μας…

Παράλληλα, όσες και όσοι επιθυμείτε και έχετε τη δυνατότητα (χωρίς αυτό να είναι προϋπόθεση) μπορείτε να φέρετε σχολικά είδη (καινούργια και μεταχειρισμένα) για όλα τα παιδιά της πόλης που τα περιμένουν στην αρχή (και όχι μόνο) της νέας σχολικής χρονιάς!!!

Ενδεικτικά: σχολικές τσάντες, τετράδια, κασετίνες, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, χαρτί Α4, διορθωτικά, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, τέμπερες- κηρομπογιές, μαρκαδόρους- ξυλομπογιές, πινέλα, κόλλες (υγρές και στικ), πλαστελίνες, ψαλιδάκια, διαφάνειες κ.α.

Πληροφορίες για τη δράση: 2461049799, [email protected]

Σας περιμένουμε για ένα όμορφο και ενεργό απόγευμα!!!

Ελεύθερη Είσοδος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.