Δήμος Κοζάνης: «Πρώτο κουδούνι» για το νέο βρεφονηπιακό σταθμό της ΖΕΠ

8 Σεπτεμβρίου 2023
14:39

Ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Κοζάνης, ο οποίος είναι εγκατεστημένος στη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας.

Οι λιλιπούτειοι μαθητές εγκαινίασαν με ενθουσιασμό το νέο τους σχολείο, που έχει κατασκευαστεί  με τις αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού και ενσωματώνει τεχνολογίες Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, μειώνοντας σημαντικά το ανθρακικό αποτύπωμα του κτηρίου.

Ο αγιασμός στον βρεφονηπιακό σταθμό πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023, παρουσία του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα, του αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού Γρηγόρη Τζουμερκιώτη, του προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας και Μέριμνας  Ερρίκου Δαβιδόπουλου και φυσικά των γονέων και των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας.

Σημειώνεται, ότι η  δυναμικότητα του σταθμού είναι 31 παιδιά συνολικά,  22 νήπια και 9 βρέφη. Προβλέπεται σίτιση (πρωινό και μεσημεριανό), καθώς και μεταφορά από και προς τον βρεφονηπιακό σταθμό με σχολικό λεωφορείο.

6 σχόλια

  • Ο/Η Κποιοι εικονιζόμενοι αγοράζουν σπίτια σε άγαμες θυγατέρες στην Αθήνα και εδώ εγκαινιάζουν νηπιαγωγία!!! λέει:

    Ένας δήμαρχος που δεν έκανε τίποτα για να μείνει ο κόσμος στον Δήμο Κοζάνης εγκαινιάζει νηπιαγωγεία (θα εγκαινιάσει άλλα 2-3)
    Η εκπαίδευση αποτελεί την κορωνίδα εφόσον υπάρχουν μαθητές.
    Δουλειά του δημάρχου ήταν να βρεί χώρο για να υλοποιηθούν τα Βιομηχανικά Πάρκα για να μείνει ο κόσμος στην Κοζάνη.
    Αντί αυτού μοιράζουμε σχεδόν τζάμπα 12.000 στρέμματα σε δημοτικής έκτασης για 25 χρόνια!!

  • 100 Χρόνια από τη Μικρασιατική καταστροφή
    40 Χρόνια Μαλούτας

    Ορισμένοι τακτοποίησαν τα παιδιά τους…
    Ορισμένοι τακτοποίησαν τα ανίψια τους…
    Άλλοι απολαμβάνουν τα δωράκια των εταιρειών (φωτοβολταικά, σπίτια στην Αθήνα κλπ)
    Άλλοι ως συνεργάτες αιρετών “μοιράζουν” χρήματα και “εξαγοράζουν” υποψηφίους
    Άλλοι εγκαινιάζουν νηπιαγωγεία σε μια πόλη που ο πληθυσμός της μειώνεται ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ

  • Ο Μαλούτας σε ένδειξη “συμπαράστασης” εγκαινιάζει νηπιαγωγεία…

    Τι να πει κανείς … η δυναστεία δεν έχει όρια.

    Η Κοζάνη αλλά-Ζει σελίδα.

    Μεσσίες και μεσίτες υποψήφιοι δήμαρχοι…

  • Ναι κάνει εγκαίνια αλλά οι εργατικές έχουν παραδωθεί από το 2007, και ο Δήμος ήταν ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ να παραδώσει τον ΒΡ/ΚΟ Σταθμό από το 2010 ,!!!! ΧΑΙΡΕ ΜΕΓΙΣΤΕ ΔΉΜΑΡΧΕ,ΤΙ ΕΊΝΑΙ 13 ΧΡΌΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΌΤΗΤΑ !!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.