Δήμος Γρεβενών: Συγκεντρώνουμε είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συμπολίτες μας στη Θεσσαλία

10 Σεπτεμβρίου 2023
23:15
Κανένα σχόλιο

 

Προτάσσοντας την κοινωνική αλληλεγγύη, ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει κάλεσμα σε πολίτες, συλλόγους και τοπικές επιχειρήσεις για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, με στόχο τη στήριξη των πληγέντων συμπολιτών μας στη Θεσσαλία.

Η διαδικασία ξεκινά αύριο Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, με ώρες συλλογής 08:00-15:00, στο ισόγειο του Δημαρχείου Γρεβενών (κεντρική είσοδος).

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να προσφέρουν:

  • Εμφιαλωμένα νερά
  • Τρόφιμα μακράς διάρκειας
  • Είδη προσωπικής υγιεινής
  • Βρεφικά και παιδικά γάλατα και τροφές
  • Είδη βρεφικής φροντίδας

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία Δημάρχου στα τηλέφωνα 2462(3)50830 – 50872, ενώ σε περίπτωση αλλαγών στη χρονική διάρκεια και στα είδη συλλογής, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

 

Γραφείο Τύπου

 Δημάρχου Γρεβενών

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.