Ευθύμιος Αμαραντίδης – Ο Υποστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας υποψήφιος με τον Γιώργο Αμανατίδη – Το βιογραφικό του & δήλωση υποψηφιότητας

10 Σεπτεμβρίου 2023
23:19

Είμαι ο Ευθύμιος (Μάκης) Αμαραντίδης, του Θεμιστοκλή. Γεννήθηκα στην Κολωνία της Γερμανίας και μεγάλωσα  στην Ξηρολίμνη Κοζάνης. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Ντόσκα και έχω τρία παιδιά. Είμαι απόφοιτος Ανωτάτης Βιομηχανικής Σχολής Θεσσαλονίκης και απόφοιτος Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας. Είμαι Υποστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας. Διετέλεσα μεταξύ άλλων, Διοικητής Τροχαίας Κοζάνης και Διοικητής Ασφαλείας Κοζάνης.

Διετέλεσα Αστυνομικός Διευθυντής του Νομού Καστοριάς τα έτη 2015, 2016, 2017 και  βοηθός-αναπληρωτής Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας το 2018. Υπηρέτησα ως Αστυνομικός Σύνδεσμος της Ελλάδος, επί δύο έτη, στην Πρεσβεία Τιράνων  στην Αλβανία.

Διετέλεσα Πρόεδρος Ένωσης Αξιωματικών Δυτικής Μακεδονίας για δύο διαδοχικές τριετίες, και Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας επί μία τριετία. Έχω λάβει μέρος σε πολλά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις αστυνομικού ενδιαφέροντος καθώς και σε θέματα παροχής πρώτων βοηθειών.

Κατά την διάρκεια του υπηρεσιακού μου βίου, μου απονεμήθηκαν για την υπηρεσιακή μου απόδοση πολλές ηθικές αμοιβές, παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας.

Φίλες και φίλοι.

Μετά από τριάντα και πλέον έτη στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας αποφάσισα  να συμμετάσχω στον συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» με  επικεφαλής τον Γιώργο Αμανατίδη. Στόχος μου είναι με τις γνώσεις και την εμπειρία μου, να συμβάλλω και εγώ στην ανάπτυξη και την ασφάλεια του τόπου μας και σε ένα καλύτερο αύριο, πρωτίστως για τη νέα γενιά.

Στην προσπάθεια μου αυτή ζητώ την στήριξη σας.

Σας θέλω όλους στο πλευρό μου!

8 σχόλια

  • Οι στρατηγοί θα μας σώσουν αυτοί που όλη την ημέρα όταν ήταν εν ενέργεια, ήταν στο yes man, στους πολιτικούς για να φτάσουν όσο μπορούν πιο ψηλά. Όλοι ξέρουμε πως ανεβαινουν στις ανώτατες βαθμίδες Στράτου, πυροσβεστικής, αστυνομίας, λιμενικο.

  • Έντιμος και ικανός άνθρωπος με γνώσεις και διάθεση προσφοράς. Η υποψηφιότητα του “κοσμεί” το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του και θεωρώ ότι σε περίπτωση εκλογής του μπορεί να “δώσει” πολλά στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την οποία γνωρίζει πολύ καλά μιας και την υπηρέτησε από θέσεις ευθύνης σε Κοζάνη- Καστοριά αλλά και ως αναπληρωτής Γενικού σε Γρεβενά και Φλώρινα.
    (Όσο για το πρώτο σχόλιο, για το πως αναρριχόνται οι Στρατηγοί, ίσως ο σχολιαστής να έχει δίκιο στην πλειοψηφία των περιπτώσεων,αλλά μετά λόγου γνώσεως σας λέω ότι αυτό δεν αφορά τον κ. Αμαραντίδη ούτε κατ’ ελάχιστο. Ουδέποτε έγλυψε ή παρακάλεσε για να γίνει αρεστός κι αυτό αποδεικνύεται από το πόσο σύντομα και πόσο άδικα έφυγε από το Σώμα καίτοι επί των ημερών του ως Διευθυντού η Καστοριά έγραψε “χρυσές σελίδες” αστυνομικών επιτυχιών με πλήθος συλλήψεων και επιτυχιών στον τομέα των ναρκωτικών και της σκληρής εγκληματικότητας)

  • Αξιότιμο μέλος της κοινωνίας μας που έχει βοηθήσει έμπρακτα στην ασφάλεια του τόπου και την δίκαιη αστυνόμευση του. Όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά, ξέρουν τις δυνατότητες του, τη διάθεση του για προσφορά καθώς και τον ηθικό του χαρακτήρα.

    Καλή επιτυχία Στρατηγέ!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.