kozan.gr: Αίσιο τέλος στην επιχείρηση εντοπισμού δυο ατόμων που έχασαν τον προσανατολισμό τους στην ευρύτερη περιοχή του Ορειβατικού Καταφυγίου Λαγομάνας Πιερίων του ΕΟΣ Κοζάνης

11 Σεπτεμβρίου 2023
00:49

 

Αίσιο τέλος είχε η – περίπου τρίωρη – επιχείρηση για τον εντοπισμό δυο ατόμων που έχασαν, το βράδυ της Κυριακής 10/9, τον προσανατολισμό τους στην ευρύτερη περιοχή του Ορειβατικού Καταφυγίου Λαγομάνας Πιερίων του ΕΟΣ Κοζάνης (διαβάστε την ανάρτηση που προηγήθηκε από το kozan.gr). Tα δύο άτομα εντοπίστηκαν λίγο μετά τις 00:15, σε καλή κατάσταση. Στην επιχείρηση συμμετείχαν άντρες της πυροσβεστικής, μέλη του ΕΟΣ Κοζάνης καθώς κι Ελληνική Ομάδα Διάσωση Κοζάνης.

kozan.gr

7 σχόλια

  • Να είναι καλά οι άνθρωποι, αλλά πρέπει να βγει κάποιος νόμος, ώστε όσοι απασχολούν πυροσβεστική ή άλλες κρατικές υπηρεσίες, μετά από δραστηριότητες τύπου χόμπι, βλέπε ορειβασία, πεζοπορία, κυνήγι, ψάρεμα κλπ να χρεώνονται και να πληρώνουν. Δεν μας περισσεύουν εμάς όλους τους φορολογούμενους.

    • Επίσης να πληρώνουν οσοι απο αμέλεια τους δημιουργήσανε πυρκαγιά στην περιουσία τους και την είχαν ανασφάλιστη Δεν μας περισσεύουν εμάς όλους τους φορολογούμενους.

      • Τι είπες ρε Φωστήρα. Εμένα κάηκε το σπίτι μου ολοσχερώς από βραχυκύκλωμα. Με την βοήθεια και την στήριξη των συντοπιτών μου το ξανακαναμε. Μέχρι τώρα το κόστος γύρω στα 35000 ευρώ. Λες να μου περισσεύουν για να πληρώνω και πρόστιμα; Τους φόρους γιατί τους πληρώνουμε; Ααααα για να μπαίνουν έγκαιρα οι μισθοδοσίες. Κι αν είναι να πληρώνουμε, να πληρώσουμε ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΩΣ ΠΟΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΈΝΑΣ ΜΑΣ

  • Τυχερή η πόλη μας που έχει ανθρώπους που νοιάζονται.
    Πυροσβέστες και εθελοντές, τρέχουν όπουν χρειαστεί.
    Και μπορεί οι πυροσβέστες να πληρώνονται αλλά πάντοτε ξεπερνούν τον εαυτό τους σε κάθε περίπτωση για να ανταποκριθούν όπου τους καλέσουν, πέραν του υποχρεωτικού και του καθήκοντος.
    Αλλά και οι εθελοντές μας πάντοτε πρόθυμοι να προσφέρουν όποτε τους καλεί κάποιος.
    Πραγματικά μπράβο, γιατί μέσα σε όλα τα άσχημα της καθημερινότητας ορισμένοι επιμένουν να είναι άνθρωποι και να προσφέρουν στον διπλανό.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.