Στον αγιασμό του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ) Κοζάνης στην Άνω Κώμη παραβρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης

11 Σεπτεμβρίου 2023
14:11
Στον αγιασμό του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Λυκείου (ΕΝΕΕΓΥΛ) Κοζάνης στην Άνω Κώμη παραβρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» και υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης Χάρης Κουζιάκης παρουσία του υποψήφιου για το τοπικό συμβούλιο Άνω Κώμης Θύμιου Ζαγάρα.
Εκεί είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο σχολείο και να συνομιλήσει με γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές για τη λειτουργία, τους στόχους αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη σχολική μονάδα.
Στη συνέχεια μετέβη στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Κοζάνης όπου και παρακολούθησε τον αγιασμό σε μία από τις μεγαλύτερες σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Κοζάνης όπου και αποτελεί μέλος του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.
Η στήριξη του Δήμου για την άρτια λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων είναι υποχρέωση της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα πρέπει αυτή να επιτυγχάνεται μέσω της αγαστής συνεργασίας των σχολικών επιτροπών του Δήμου και των διευθύνσεων των σχολικών μονάδων.

6 σχόλια

    • Τι λες ρε άνθρωπε, θα τρελαθούμε, θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Έλεος πια, η έναρξη της σχολικής χρονιάς για εσένα είναι η παρουσία του παπά?

  • Συνδυασμό στην Άνω Κώμη (όπως και σε τόσες ενότητες του Δήμου) γιατί δε μπόρεσε να σχηματίσει ο κύριος Κουζιάκης; Δεν τον ρώτησε κάποιος;

  • Αυτοι που εκλεισαν το Γυμνασιο Ανω Κωμης επιστρεφουν.Καμαρωνουν για την προικα που χαρισαν.Εκαναν και αυτοι οτι μπορουσαν.ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι