Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας «Ο Άγιος Παντελεήμων»: Εθελοντική Αιμοδοσία, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:30, στην Σιάτιστα

12 Σεπτεμβρίου 2023
12:12
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας «Ο Άγιος Παντελεήμων» στην προσπάθεια του να ενημερώσει για την αναγκαιότητα να είναι σε κάθε σπίτι και ένας τουλάχιστον εθελοντής αιμοδότης ώστε να επιτευχθεί η Επάρκεια αίματος στην χώρα μας, να προσελκύσει και να ευαισθητοποιήσει περισσότερους Εθελοντές Αιμοδότες, διοργανώνει την  Λαμπαδηδρομία για την Εθελοντική Αιμοδοσία την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17:30, στην Σιάτιστα.

Η Λαμπαδηδρομία θα ξεκινήσει από την είσοδο της Σιάτιστας (περιοχή Αγίου Νικάνορα) με συγκέντρωση Αθλητών, ιππέων, μοτοσικλετιστών, πολιτών και παιδιών θα διασχίσει όλη την πόλη έως την δεύτερη είσοδο της Σιάτιστας (περιοχή Αγίου Αθανασίου) και θα καταλήξει στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Γ. Παπαγεωργίου, όπου θα γίνει η Αφή της Φλόγας της Αγάπης.

Μετά την Αφή της Φλόγας θα παρουσιαστούν χορευτικά τμήματα του Συλλόγου Μαρκίδες Πούλιου, του Ιππικού Συλλόγου Σιάτιστας και του Μορφωτικού Συλλόγου Αλωνακίων.

Η Λαμπαδηδρομία θα πραγματοποιηθεί με την στήριξη του Δήμου Βοΐου και της ΔΗΚΕΒΟ.

 Και με την ευγενή χορηγία της βιοτεχνίας γουναρικών Π. Ζυμάρας και Ζήση Ψιάνου, του s/m Μασούτης και της Εταιρείας ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Μπλούζες με το λογότυπο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας θα διανεμηθούν στα άτομα που θα πάρουν μέρος στη Λαμπαδηδρομία, στην είσοδο της Σιάτιστας (περιοχή Αγίου Νικάνορα) στις 17:00.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.