Εγκαινιάστηκε, παρουσία πλήθους κόσμου, το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη (90 Φωτογραφίες)

12 Σεπτεμβρίου 2023
21:57
Κανένα σχόλιο

 

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 11 Σεπτεμβρίου 2023, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΓΡΕΒΕΝΑ, ΔΥΝΑΤΑ, ΜΠΡΟΣΤΑ» του Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών Χρήστου Τριγώνη, παρουσία του επικεφαλής και όλων των υποψηφίων της παράταξης.

Αφού πρώτα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των φυσικών καταστροφών στη Θεσσαλία, τελέστηκε εν συνεχεία ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 19, ακριβώς απέναντι από το Ηρώο της Χωροφυλακής, στο κέντρο της πόλης των Γρεβενών.

«Πάμε δυνατά με εξωστρέφεια, φρεσκάδα, εμπειρία, εργατικότητα και μεθοδικότητα για να πάμε όλοι μαζί τα Γρεβενά μπροστά. Με έργα και όχι με λόγια», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών Χρήστος Τριγώνης.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.