Απάντηση στις τελευταίες αναρτήσεις του Καμπουριδη προέδρου τοπικής κοινότητας Πρωτοχωρίου (Γράφει ο Σιαπανίδης Παναγιώτης υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο της κοινότητας Πρωτοχωρίου με την “Eνότητα”)

13 Σεπτεμβρίου 2023
09:23

Κύριε Καμπουρίδη, είστε ο τελευταίος που δικαιούστε να κατηγορήσετε την δημοτική αρχή και αυτό όχι γιατί δεν είναι σωστός ο δήμος αλλά γιατί εσείς αυτόν το δήμο επί 24 συνεχόμενα έτη “εκμεταλλευτήκατε” πολιτικά ως συνοδοιπόρος γεγονός που σας προσέφερε πολλαπλά οφέλη. Οικονομικά ( 24 έτη η αποζημίωση σας ως πρόεδρος της κοινότητας Πρωτοχωρίου), εργασιακά (δικαιολογημένες απουσίες από την υπηρεσία σας κοινώς λούφα για λογαριασμό της κοινότητας) συνταξιοδοτικά ( έχετε εξασφαλίσει δεύτερη πλήρη σύνταξη από τον Ο.Τ.Α ) . Όλα αυτά τα χρόνια ο δήμος ήταν καλός αλλά τα δύο τελευταία χρόνια, επειδή εσείς αλλάξατε πολιτικό φορέα μεταπηδώντας στον ΣΥΡΙΖΑ ο δήμος Κοζάνης έγινε “εχθρός” του Πρωτοχωρίου. Και για να δικαιολογήσετε το αφήγημα σας εγκαταλείψατε τελείως τις υποχρεώσεις απέναντι στην κοινότητα και τους κατοίκους της για να έχετε να λέτε σήμερα πόσο κακός είναι ο δήμαρχος! Ο τρόπος που πολιτεύεστε ( κινούμενος στο παρασκήνιο και προεδρεύοντας σε γιάφκες υποστηρίζοντας συγκεκριμένο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ) δείχνει άνθρωπο εμπαθή και εκδικητικό και αυτό μας έχει εκπλήξει, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.

19 σχόλια

  • Το να βγαζεις κειμενα που σου δίνουν ετοιμα απο το γραφειο του Μαλούτα περισσοτερο σε γελοιοποιεί παρα καλό σου κανει. Στο χωριό ξερουμε ολοι ποιος είναι ο καθένας και ξερουμε και για σενα πολλά και τι ελεγες μεχρι προσφατα και τι μπορείς να γραψεις. Πηγες στον Μαλούτα γιατι σου εταξαν και οχι γιατι θελεις να βοηθησεις το χωριο.

  • Καλημέρα Παναγιώτη.
    Υποψήφιοι με τον Χάρη Κουζιάκη είναι μεταξύ άλλων ο πρώην γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καγκελάρης, η Τάνια Βεντούλη και ο Κώστα Μπιλιώνης.
    Υπενθυμίζω ότι για “έργα και ημέρες Μαλούτα” ανεξαρτητοποιήθηκαν ο πρώτος σε ψήφους στις δημοτικές εκλογές Κώστας Κυριακίδης (ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΛΟΥΤΑ) , η Τάνια Βεντούλη (ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΑΛΟΥΤΑ) , ο Γιώργος Ευκολίδης (ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ) και ο Πέτρος Αθανασιάδης (ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ) και ο Αθανάσιος Δερμιτζάκης (ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΥ).
    Αν δεν ξές τι έγινε ρώτα να μάθεις.

  • Διαβάζω ‘ ” Ο τρόπος που πολιτεύεστε ( κινούμενος στο παρασκήνιο και προεδρεύοντας σε γιάφκες υποστηρίζοντας συγκεκριμένο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ) δείχνει άνθρωπο εμπαθή και εκδικητικό και αυτό μας έχει εκπλήξει, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ.”

    Ντροπή να μιλάς για γιάφκες και να χαρακτηρίζεις έτσι τον Νίκο.

    Η απάντηση θα έρθει και θα είναι το αποτέλεσμα των εκλογών στις 8 Οκτώβρη.

      • Το μυαλό είναι σχετικό και υποκειμενικό. Όσοι κατάγονται από το Πρωτοχωρι και σε γνωρίζουν, γνωρίζουν και την αποτυχία σου με ο,τι καταπιάστηκες. Αμφιβάλλω αν κατανοησες τις μισες τουλάχιστον λέξεις απ’οσα έγραψε ο Καμπουριδης. Ακόμα κι αν είχες μια μικρή ελπίδα να πας καλά στις εκλογές, την έχασες κι αυτή με την αγένεια, την αμορφωσιά και το επίπεδο σου.

  • Ο/Η Το vice έβαλε στη σειρά τις πόλεις της Ελλάδας από τη χειρότερη στη λιγότερο κακή – Η Κοζάνη στην χειρότερη θέση λέει:

    Το vice έβαλε στη σειρά τις πόλεις της Ελλάδας από τη χειρότερη στη λιγότερο κακή – Η Κοζάνη στην χειρότερη θέση.

    48) Κοζάνη

    Κάποια μέρη της Κοζάνης μού θυμίζουν του Ζωγράφου και αυτό δεν είναι και ιδιαίτερα καλό. Δεν προχωράς δηλαδή και ανυπομονείς για το τι θα ξεπροβάλλει στο επόμενο στενό. Ξέρεις ήδη τι είναι: Κλασικές τριώροφες πολυκατοικίες με τις τέντες. Από την άλλη έχει και την κεντρική της πλατεία, έχει και πολύ φιλικούς κατοίκους και πολύ μεγάλο λαογραφικό ενδιαφέρον.

    https://kozan.gr/archives/481518

    Χθες πέρασαν από το μαγαζί μου οι υποψήφιοι του Χάρη Κουζιάκη.
    Νέοι με γνώση, χαμόγελο και όρεξη για προσφορά
    Εύχομαι να αλλάξει κάτι σε αυτή την πόλη.

  • Δηλαδή αυτο που κανεις εσυ με προσωπικη επιθεση? Ειναι εντιμος προεκλογικος αγωνας χωρις εμπαθειες?
    Χχαχαχα. (Αλλα ατο κ’ εν πρεφα)

      • Εσείς Κύριε Κοροκοκκινε, ελπίζετε ότι ο Παναγιώτης θα εκλεγεί Πρόεδρος του Πορτοραζι με το επίπεδο που έχει; Με το να κάθεται ολη μερα στο καφενειο το μόνο σίγουρο είναι ότι εκλογες δεν κερδιζει.

  • Μιλάει αυτός που στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία στις προεδρικές του θητείες είτε στην ομάδα είτε στον σύλλογο του χωριού. Αυτός που όλη μέρα κάθεται στα κεφενεια και τώρα θέλει να γίνει πρόεδρος του Πρωτοχωρίου. Τελικά είναι πολλά τα λεφτά Άρη!!!

  • Με διαφορά το χειρότερο χωριό καθώς οι πασοκικοι κομματαρχες τόσα χρόνια δούλευαν για την πάρτη τους και όχι για το χωριό.

  • Αν ο Πρόεδρος του Πρωτοχωρίου και κάθε Πρόεδρος χωριού είναι λουφαδόρος γιατί κάνει χρήση της άδειας των 30 ημερών το χρόνο που του δίνει ο Νόμος τότε ο αρχηγός σου τι ήταν που έπαιρνε 30 χρόνια μισθό από το Δημόσιο; Αργόμισθος;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.