Συνδυασμός “Εδώ Κοζάνη” του Σταύρου Καμπουρίδη: “ΘEPMA ΣYΓXAPHTHPIA ΓIA THN KATANTIA AYTOY TOY ΔHMOY”

13 Σεπτεμβρίου 2023
16:18

ΓIA MIA ΦOPA AKOMH ΠPΩTAΓΩNIΣTHΣ H KOZANH KAI BEBAIA ΓIA OXI ΘETIKO ΛOΓO. TO ΔAK KPIΘHKE AKATAΛΛHΛO ΓIA AΓΩNA ΠOΔOΣΦAIPOY ME ΠAPOYΣIA ΦIΛAΘΛΩN. MΠPABO ΣTON ΔHMAPXO KAI THN ΔHMOTIKH APXH THΣ ENOTHTAΣ. ΓIA MIA AKOMA ΦOPA TA KATAΦEPAN, OΠΩΣ ΣTIΣ ΠEPIΣΣOTEPEΣ TΩN ΠEPIΠTΩΣEΩN, TOΣO ΣTHN KAΘHMEPINOTHTA, OΠΩΣ THN BIΩNOYME ΣTO ΠETΣI MAΣ,TA AΔEΣΠOTA OΣO KAI ΣE OΛOYΣ ΓENIKA ΤΟΥΣ TOMEIΣ. MΠPABO ΣTON K. MAΛOYTA. ΘEPMA ΣYΓXAPHTHPIA ΓIA THN KATANTIA AYTOY TOY ΔHMOY.

 

26 σχόλια

    • Τον Μαλουτα, τον Ιωαννίδη, τον Καρυπίδη, τον Κασαπιδη και τον κάθε άλλο, καλό η άχρηστο, θα τον κρίνει ο κόσμος και θα τον στείλει εκεί που του αρμόζει. Αλλά βρε φίλε Σταύρο, εμένα προσωπικά, με κούρασες. Μόνο κατηγορίες, καταγγελίες για τους αλλους και αόριστες υποσχέσεις. Λόγια, Λόγια. Εάν φίλε διαφέρεις όπως λες πρόγραμμα όχι θα θα θα . Όπως λες ετοιμαζοσουνα έξι χρόνια…

      • Ψηφησέ τον να βγει Δήμαρχος κι αν δεν κάνει τίποτα από αυτά που λέει τότε να τον κρίνεις.. Κι όσο για το προγραμμα μάλλιασε η γλώσσα να το φωνάζει.. Εκτός αν θες προσωπική ενημέρωση !

        • Αγαπητέ συντοπίτη για να διαφέρεις από αυτούς που κατηγορείς πρέπει να έχεις πρόγραμμα. Στην πράξη όχι στα λόγια. Ποια γλώσσα του μαλιασε? Τι έχει πει ? Το εμείς και όχι εγώ ? Το αποφασιστηκοτητα? Τα λόγια μας πράξη? Αυτό είναι το πρόγραμμα ? Τα σλόγκαν Μαυρογιαλουρου? Συμπαθής είναι και αν βγει σίγουρα δεν μπορεί να κάνει τίποτα χειρότερο από τους άλλους.. Άλλο όμως αυτό και άλλο ότι έχει πρόγραμμα. Για να πεις αυτό πρέπει να ανεβάσεις τον πήχη. Και όσο για την προσωπική ενημέρωση όχι δεν θέλω, αυτό που θέλω είναι να πείσει, γιατί αλλιώς θα πάει στον πάτο

  • Ο κόσμος που δεν ασχολείται και δεν γνωρίζει τι ακριβώς έγινε σήμερα και για ποιο λόγο δεν διεξήχθη ο αγώνας θα σας πιστέψει.
    Μικροπολιτικα παιχνίδια,δεν πειράζει εσείς θα γίνεται ρεζίλι για έκτη φορά.

    • Ο ιδιοκτήτης του γηπέδου, δηλαδή ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΆΝΗΣ, με ευθύνη του Δημάρχου, έπρεπε να είχε μεριμνήσει για την έκδοση ετήσιας άδειας. Κι όμως. Το ξέχασαν. Άρα, ανικανότητα και μια κατάσταση χάους όπως σε όλους τους τομείς του Δήμου την τελευταία τετραετία.
      Για την τεράστια ευθύνη του Δήμου, μίλησε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Κασαπίδης. Όχι οι εχθροί του κυρίου Λάζαρου. Άντε βρε παιδιά. Φτάνει, κουραστήκαμε και κουραστήκατε τόσα χρόνια.
      Μαζί για την Κοζάνη

      • Αδεια πυρασφάλειας? Και μέχρι τώρα πως γινόταν οι αγώνες? Την ευθύνη την έχει η αστυνομία που δεν θέλει να διαχειριστεί 200 φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας.

  • Εσύ εάν ήσουν δήμαρχος τι θα έκανες; Που θα έβρισκες τα λεφτά. Εγώ εάν νοικιάσω ένα δημοτικό κατάστημα γιατί πρέπει να πληρώνω ενοίκιο, να κάνω την ανακαίνιση εγώ. Ενώ στην ομάδα της Κοζάνης σαν ΠΑΕ που είναι να μην κάνουν όλα αυτά που πρέπει οι επιχηρηματιες που την έχουν. Κοίτα λίγο τη έκανε ο ιδιοκτήτης του Πανσεραικου.

    • Έχεις άδικο εδώ είναι Δημοτικό Στάδιο οι πρόεδροι της ΠΑΕ Κοζάνη δεν είναι υποχρεωμένοι να βάλουν χρήματα από την τσέπη τους για το ΔΑΚ πρέπει να γίνουν με έξοδα του Δήμου

  • Δεν κατάλαβα κύριοι,να πληρώσουν οι δημότες το γήπεδο μέσω δημοτικών τελών ,για να βγάζουν λεφτά οι ομάδες;
    Ας πληρώσουν τα έξοδα από την τσέπη τους οι επιχειρηματίες και ας φτιάξουν ότι θέλουν και όπως το θέλουν.

    • Σε δημοτικό γήπεδο;Δεν είναι ιδιόκτητο…Και εμείς σαν δημότες θέλουμε να βλέπουμε την Κοζάνη να πρωταγωνιστήσει. Μακάρι Σταύρο να βγεις . Μπας και δούμε επιτέλους ανάπτυξη στην πόλη μας.

  • Εγώ καλά σας τα έλεγα η ομάδα της Κοζάνης θα ανέβει κατηγορία αλλά θα παίζει στη Βέροια ή στην Καστοριά γιατί για το γήπεδο δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη. Η ΠΑΕ αλλά και ο Δήμαρχος που πανηγύριζε την άνοδο δεν έκαναν τίποτα. Θα έρθει κόσμος στους εντός έδρας αγώνες άρα θα υπάρχει μια κάποια οικονομική κίνηση για τους μαγαζάτορες της πόλης.

  • ΠΑΕ δεν είναι η Κοζάνη; με την παντοδύναμη κιφερ ιδιοκτήτη; αε;; δεν τους έχει παραχωρηθεί το γήπεδο;
    Ε ο δήμος τι φταίει;

    • Το δημοτικό γήπεδο είναι του δήμου το λέει και η ονομασία του το ότι αδιαφορεί ο δήμαρχος για την Κοζάνη καιρό γήπεδο και το κολυμβητήριο θα έπρεπε να καταλάβεις ότι φταίει ο δήμαρχος….. Αλλά μάλλον είσαι από τους αυλικούς του.

  • Το δημοτικό γήπεδο είναι του δήμου το λέει και η ονομασία του το ότι αδιαφορεί ο δήμαρχος για την Κοζάνη και τό γήπεδο το κολυμβητηρίο θα έπρεπε να καταλάβεις ότι φταίει ο δήμαρχος….. Αλλά μάλλον είσαι από τους αυλικούς του.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.