Απάντηση του δημάρχου Χρήστου Ζευκλή σε δελτίο τύπου της Λαϊκής Συσπείρωσης: “Η αλήθεια είναι μία και δεν φοβάται κανένα”

13 Σεπτεμβρίου 2023
17:05
Κανένα σχόλιο

Σχετικά με το δελτίο τύπου του γραφείου τύπου του συνδυασμού «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» που δημοσιεύτηκε σήμερα στα ΜΜΕ, παραβλέποντας την διάχυτη προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης , απαντάμε, καταρχήν, ότι ο Δήμαρχος είναι εκτελεστικό όργανο των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για το θέμα των προσλήψεων, στο οποίο αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, σας ενημερώνουμε ότι  το Δημοτικό Συμβούλιο την 8 η Αυγούστου 2023, έλαβε την απόφαση με  αριθμό 202/2023, (ΑΔΑ: Ψ8ΨΡΩ97-ΦΣΗ) με θέμα «Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου».

Όπως προκύπτει από το σώμα της απόφασης, οι κύριοι Μιχαήλ Καραμπατζιάς, Ονούφριος Γιγαντίδης και Κωνσταντίνος Ζήκος, ως μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιοι με το συνδυασμό  της Λαϊκής Συσπείρωσης  στις επερχόμενες εκλογές ήταν παρόντες και ψήφισαν υπέρ των προσλήψεων. Συνεπώς κατ’ εντολή του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος  εφαρμόζοντας επακριβώς τη σχετική νομοθεσία και κατόπιν εισηγήσεως των αρμόδιων υπηρεσιών ,υπέγραψε τη σχετική απόφαση  που αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ με αριθμό 9ΟΣΨΩ97-ΓΘΑ.

Στο πλαίσιο του προεκλογικού μας αγώνα ως Δύναμη Επανεκκίνησης, έχουμε δεσμευτεί ότι θα αγωνιστούμε με ηθική, και ειλικρίνεια απέναντι στους δημότες μας, μακριά από φθηνούς εντυπωσιασμούς, υποκρισία και διαστρεβλώσεις της αλήθειας. Λυπούμαστε πολύ που η Λαϊκή Συσπείρωση προσφεύγει σε αναχρονιστικές μεθόδους πολιτικής αντιπαράθεσης, τις οποίες δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε σε καμία περίπτωση. Η αλήθεια είναι μία και δεν φοβάται κανένα.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.