Πρόεδρος Κοινότητας Μεσιανής για την υπόθεση της «Μανά Νερού» : “Ο τότε βουλευτής και συγχωριανός  Γεώργιος Αμανατίδης ήταν αυτός που μπήκε μπροστά”

13 Σεπτεμβρίου 2023
17:43

Παρακολουθώντας το τελευταίο διάστημα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης διαπιστώνω μια διαστρέβλωση των γεγονότων της υπόθεσης «Μανά Νερού» από τον κύριο Περιφερειάρχη.

Ακούω για συμφέροντα και διάφορα αλλά.

Το ποιος ασχολήθηκε πραγματικά με το θέμα επί τρίμηνο τουλάχιστον είναι γνωστό για να φύγει η εταιρεία από την έκταση του δάσους του χωρίου.

Αλλά πρέπει να το θυμίσω ο τότε βουλευτής και συγχωριανός  Γεώργιος Αμανατίδης ήταν αυτός που μπήκε μπροστά.

Όλοι εμείς οι εκλεγμένοι που ήμασταν εκείνο το διάστημα παρόντες σε πολλές συναντήσεις στην Αποκεντρωμένη για να βρεθεί μια λύση και να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας, δεν είδα πουθενά τον κύριο Περιφερειάρχη πλην της τελευταίας συνάντησης.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο της 5 Ιουλίου του  2021  ειπώθηκαν αρκετά αλλά ξεχνάμε γρήγορα, όποιος θέλει μπορεί να το αναζητήσει στο διαδίκτυο .

                  Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Πρόεδρος Τ.Κ Μεσιανής

50 σχόλια

  • Ουαου! Κρίμα Κασαπίδη που “έστησες” ολοκληρο σκηνικό και δε σου βγηκε. Το 2ο. Ενα με την ΑΝΚΟ ένα με τα φωτοβολταικα.

    • Εμείς πάλι κύριε πρόεδρε γνωρίζουμε ότι κάποιος στρατιωτικός από το χωριό σας παραιτήθηκε από την υπηρεσία για να εργαστεί στις ΑΠΕ..
      . Μπορείτε να μου πείτε ποιος τελειωτικός με 25 χρόνια υπηρεσίας παραιτείται χωρίς δικαίωμα σύνταξης και έρχεται να εργαστεί ως εργάτης σε ΑΠΕ;

      • Δεν ξερουμε τι ξερετε και αφηνετε ως φημες. Ξέρουμε οτι η λάσπη Κασαπίδη δεν επιασε για μια ακόμη φορά. Εφτιαξε ενα βουρκο και εσυρε όλο το συνδυασμό του.
        Γιατι ξέρει ότι χανει με μεγάλη διαφορά.

  • Μπραβο προεδρε,ξεμπροστιαστε τον ανυπαρκτο και ψευτη κασαπιδη,βλεπει οτι χανει και το καλο παιδι ριχνει λασπη στον Αμανατιδη αλλα ευτυχως εχουμε μνημη και του την γυριζουμε στα μουτρα,οτι και να κανει οσο και να κρυβεται πισω απο χρισματα ευτυχως ερχεται το τελος της θητειας του,Αμανατιδης απο την πρωτη κυριακη,αρκετα με τον αλαζονα και εγωπαθη κασαπιδη.

    • Μπερδεύτηκες πάλι. Η λάσπη γύρισε σε αυτόν που την πεταξε ας πρόσεχες κασαπίδη. Η αλήθεια έλαμψε για τον Αμανατίδη.
      Ας αποδεχτούν την ήττα τους που δεν ειναι μόνο εκλογική αλλά και ήθους όπως αποδείχτηκε.

  • Καλό ,να μπεί μπροστά ο κυρ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ για να φύγει η εταιρεία απο το Δάσος,και να πάει πού?
    “ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΑ ΝΕΡΟΥ”

  • όσο προχωράμε προς τις εκλογές όλο και πιο πολλές επιστολές θα στέλνουν για να εγκωιάζουν Αμανατίδη. Έτσι λειτούργησε και στις εθνικές εκλογές ο κύριος Αμανατίδης.

    • Ειπε το γραφειο του Κωνσταντινοδη….Δεν μας είπατε εσείς πως λειτουργήσατε με τον απερχόμενο Περιφερειαρχη;Εξαργυρώνετε τη στήριξη του στις Βουλευτικές.Τι οχιιιιιι;

    • Προφανώς διότι είναι ο μόνος που ως βουλευτής έλυνε προβλήματα όταν του ζητούσαν και δεν έκανε απλά εθιμοτυπικές επισκεψεις.

  • Η συμβολή του Γιώργου Αμανατίδη ήταν μεγάλη και καθοριστική για την υπόθεση μάνα νερού! Όλες οι ενέργειες που έκανε έγιναν με επιτυχία ώστε να γίνει το καλύτερο για το χωριό και το δάσος που συνορεύει με την Μεσιανη ώστε να υπάρχει σεβασμός στο εξαιρετικο περιβάλλον του δάσους! Σεβασμός στην φύση! Οι χωριανοί γνωρίζουν, έχουν γίνει ενημερώσεις στο καφενείο του χωριού και οι χωριανοί ήταν γνωστες και παρεβρέθηκαν στις συγκεντρώσεις. Τα στόματα πρέπει να μηλησουν με το χέρι στην καρδιά! Συγχαρητήρια στον πρόεδρο!

  • Μα γιατί Αμανατίδη μπήκες μπροστά. Καλύτερα να είχε κοπεί το δάσος. Θα μπορούσες να κατηγορήσεις. Ενώ τώρα λάσπη.
    Τι τροφή θα είχαν οι δύο χαμένοι. Κρίμα.
    Βρε Πρόεδρε χάλασες το στορυ τους

  • Συγνώμη αλλά εκεί στο γραφείο του κασαπίδη έχετε χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια. Είναι δυνατόν να κατηγορείτε τον Γιώργο τον Αμανατίδη μία φορά για την ανοίγω και δεύτερη φορά για το ότι αυτός ήταν άμ που ήθελε να καταστραφεί το δάσος;;;
    Καλά δεν έχετε ούτε ιερό ούτε όσιο μου αρέσει που είστε και της εκκλησίας άνθρωποι…

  • Δεν επιασε η εκστρατεία λάσπης των Κομματικών Επικοινωνιολόγων. Πνίγηκαν στο βούρκο που εστησαν.
    Ευτυχως το κοζαν είναι από τα ΜΜΕ που δεν υποκύπτει και δεν παραποιεί.
    Το θέμα είναι ότι την πατησε και η Ζεμπιλιαδου η οποία πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένη. Ως σύγχρονος Πόντιος Πιλάτος βιάστηκε να βγάλει δημοσιεύσεις. Κρίμα γιατι θα την ψήφιζα. Τωρα Αμανατίδη ή Πράσσο.

    • Βρήκατε ευκαιρία να ξεπορτισετε Αμανατιδακια.Οσο διαρκει το κερί είναι και αυτή η δημοσίευση που σκαρφιστηκατε για να ξεπροβαλλετε. Εσείς είστε οι αιτία που καταστρεφομασταν και κάποιοι τέως Υπουργοί

    • Τυχαία λοιπόν βρέθηκαν όλοι οι αυτοδιοικητικοί του δήμου Κοζάνης να επενδύουν στη θέση μάνα νερού Μεσιανης . Έτυχε από το χωριό να κατάγεται ο πρώην βουλευτής Αμανατίδης. Αφού λοιπόν όλα τυχαίνουν έτυχε και ο κασαπίδης να βρει το έλλειμμα στην ΑΝΚΟ.

  • Ο Κασαπίδης πολιτεύεται 25 χρόνια τώρα με λάσπη και ψέματα. Επιτέλους ήρθε η στιγμή που θα απογυμνωθεί , γιατί η αλήθεια στο τέλος νικάει το σκοτάδι και το ψέμα.

  • Επειδή Κύριε πρόεδρε είστε δυσαρεστημένος απο τον κύριο Περιφεριάρχη γιατι δεν ήθελε να κόψουν δέντρα και το δάσος. Και εσείς κοιτουσατε τα ανταποδοτικά που σας τάζανε. και το ξερει το χωριό το καλύτερο ειναι να μιλήσει ο Δικηγόρος που βοήθησε και χειρίστηκε το θέμα μην γράφετε οτι σας διατάζουν !!!!!

  • Επειδή Κύριε πρόεδρε είστε δυσαρεστημένος απο τον κύριο Περιφεριάρχη γιατι δεν ήθελε να κόψουν δέντρα και το δάσος. Και εσείς κοιτουσατε τα ανταποδοτικά που σας τάζανε. και το ξερει το χωριό το καλύτερο ειναι να μιλήσει ο Δικηγόρος που βοήθησε και χειρίστηκε το θέμα μην γράφετε οτι σας διατάζουν !!!!!

  • Ειναι το μονο θέμα που αλλα ήθελαν να αφήσουν να εννοηθούν και άλλα έγιναν. Λάθος χειρισμοί του επικοινωνιακού σου επιτελείου Κασαπίδη. Στη θέση σου θα έπαιρνα ξανα τηλεφωνο στο κομμα να στηρίξει.

  • Πρόεδρε πόσα πήρες ανταποδοτικά τέλη για την εγκατάσταση του πάρκου στο χωριό σας;
    Άσε τον Αμανατιδη και δες τα δικά σου….

    • Λιγότερα από όσα μοίρασε ο Κασαπιδης και το σκληρό κόμμα που πάει απέναντι στη θεληση των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας και προσπάθησε να τονεπιβάλει

  • Πήγε ή δε πήγε τον επενδυτή στο γραφείο του Περιφερειάρχη για να βρει λύση για την τοποθέτηση των φωτοβολταικων στην περιοχή της Μεσιανής
    Το παραδέχθηκε ο ιδιος ο Αμανατίδης, τι μας λέει τώρα ο Πρόεδρος της Μεσιανής .
    Υπερασπιζεστε αυτό το έκτρωμα στο βουνό για το συμφεροντα του Ρουβά και λοιπών , και τολμάτε να λέτε ότι ο Αμανατίδης ήταν και ο σωτήρας του δάσους.

    • Ο Κασαπίδης με τις αποφάσεις απαλλαγής από περιβαλλοντικούς όρους που υπέγραψε τους έβαλε στο Δάσος και ο Αμανατίδης με την παρέμβασή του τους έβγαλε από το Δάσος. Έτσι απλά χωρίς πολλά λόγια..

    • Βρε κασαπιδη τοσους ανθρωπους πληρωνεις μη γραφεις ο ιδιος. Κοιτα να μαζεψεις κανεναν ψηφο διοτι τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα. Βουλιαζουμε και προσπαθω ακομη να ειμαι ψηφοφορος σου (λογω φίλης μου που ειναι υποψηφια μαζι σου)

    • Δλδ κακώς πήγε στο γραφείο του να βρεθεί λύση? Έπρεπε να τους αφήσει μέσα στο δάσος όπως είχε υπογράψει τις απαλλαγές ο Κασαπίδης? Γιαυτο θέλουμε τους πολιτικούς να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα όχι να κοιτούν από μακριά το πρόβλημα και απλώς να γκρινιάζουν.

  • Ναι μάλιστα .. μπορεί και να είναι έτσι όπως του τα έγραψε ο Μπαλαμπανίδης ο χωριανός του, υποψήφιος του Αμανατίδη.

  • Παντως ενα ειναι σιγουρο. Ένα θεμα που εξαντλήθηκε προσπάθησαν όλοι να ρίξουν όλοι τις ευθυνες στους αλλους. Η Ζεμπιλιαδου ως ΠΑΣΟΚ εναντίον των άλλων 2. Ο Κασαπίδης εναντίον του Αμανατίδη μόλις είδε ότι χανει τις εκλογες. Ο Αμανατίδης εναντίον του Κασαπίδη επαναλαμβανοντας πραγματα που ελεγε το 2021 η Ζεμπιλιαδου.

    ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

  • Καθησα και ειδα ολο το Περιφερειακο Συμβουλιο που λεει ο Προεδρος.
    ΒΑΣΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ:
    1. Ο Κασαπίδης αλλαξε εισήγηση που έλεγε για απόσυρση των απαλλακτικών που ο ίδιος έδωσε. Πήγε τη συζήτηση για χαρακτηρισμό του δάσους ως δάσος προς το Υπουργείο ενώ το δάσος δεν κινδύνευε πια.
    2. Ο Αμανατίδης με πρωτοβουλία του (σύμφωνα με όσους συμμετείχαν στο Περιφερειακό Συμβούλιο, Δήμαρχος, Αποκεντρωμενη, Διευθυντης Περιφέρειας, Προεδρος Κοινοτητας, κα) εσωσε το δασος της Αιανης με συμφωνια όλων των μερών η οποία ελεγε οτι αποσυρονται τα απαλλακτικα (που ο Κασαπίδης δεν απεσυρε για να μη ζημιωθει η Περιφερεια συμφωνα με τον ιδιο) και υποβολή σε άλλη περιοχή. Ο κασαπίδης λεει οτι ο ιδιος δε συμφωνησε ενω ο Προεδρος και ο Δημαρχος ειπαν κατευθειαν οτι ειχε συμφωνηθει λυση.
    3. Η Ζεμπιλιαδου εθεσε το θεμα των συναντησεων και των κατατμήσεων ππου περιβαλλοντικά δεν επρεπε να γινονται.
    4. Ο Καρυπίδης έπιασε σωστα το θέμα και με απλές ερωτήσεις είπε ότι όλοι συμφωνουμε με το δασος το θμεα ειναι αν θα γίνουν οι ανακλησεις (οπως ειπε και η Ζεμπιλιαδου).

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Χωρίς λόγο ανακινήθηκε θέμα από τον Κασαπίδη που ουσιαστικά δικαίωσε τον Αμανατίδη. Η Ζεμπιλιάδου με σταθερή θέση τότε ζητούσε την ανάκληση των απαλλακτικών πράγμα που ξέχασε ή δεν θυμήθηκε να πει στις κοκορομαχίες τους στην τηλεοραση.
    ΤΖΑΜΠΑ ΕΧΑΣΑ 3 ΩΡΕΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι