Απορία – παράπονο αναγνώστριας στο kozan.gr σχετικά με προσλήψεις στο Δήμο Κοζάνης μέσω προγράμματος

14 Σεπτεμβρίου 2023
08:47
Απορία – παράπονο σχετικά με τις προσλήψεις του Δήμου Κοζάνης στο πρόγραμμα ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 55 – 67 ΕΤΩΝ. Στον ΔΥΠΑ – ΟΑΕΔ 17 άνεργοι – ες κατέθεσαν δικαιολογητικά και τους έδωσαν συστατικά σημειώματα θέσης εργασίας, να προσκομίσουν στο τμήμα Προσωπικού του Δήμου. Τώρα έμαθα, ότι προσέλαβε ο Δήμος 5 άτομα για την ειδικότητα ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ. Με ποια κριτήρια έγιναν οι προσλήψεις?
Ζήτησε το τμήμα Προσωπικού απο τους ανέργους -ες ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ?
Ζήτησε το τμήμα Προσωπικού προϋπηρεσία για την ειδικότητα?
Ζήτησε το Τμήμα Προσωπικού πτυχίο – απολυτήριο τμήματος ΕΠΑΛ Υπαλλήλων Γραφείου??
Καλοπροαίρετα πάντα, θα εκτιμούσα μια απάντηση.

10 σχόλια

  • Περιμένετε πολιτισμό και ορθή συμπεριφορά από ρουσφετολογικους ως επί το πλείστον οργανισμούς; Έχετε κάθε δικαίωμα να καταθέσετε ένσταση και να ζητήσετε τα στοιχεία και τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού. Από εδώ μόνο σχόλια κάθε περιεχομένου μπορείτε να αναμένετε.

  • Το 99% των ατόμων που εργάζονται στο πρόγραμμα αυτό ( πάνω από 120 άτομα) έχουν μπει μόνο με υπογραφή Δημάρχου και προφανώς με τη σφραγίδα της ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Ας με διαψεύσει κάποιος αν κάνω λάθος. Απόλυτα ψηφοθηρικές προσλήψεις.

    • Τότε δεν χρειάζεται ο ΔΥΠΑ-ΟΑΕΔ να ζητά δικαιολογητικά,αφού ο Δήμαρχος αποφασίζει για το “μαγαζάκι” του.Γιατί να ταλαιπωρούνται οι άνεργοι σωματικά και ψυχικά ??
      Τουλάχιστον ας ενημερώσουν τους υπόλοιπους υποψήφιους, ότι δεν τους επέλεξε ο Δήμαρχος και να αναζητήσουν αλλού δουλειά.

  • Όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι.Προσληψη λέει για καθαρίστριες στα σχολεία,πας να κάνεις την αίτηση και σου απαντάνε πρέπει να έχεις προϋπηρεσία στα σχολεία.Προυπυρεσια γιατί , χρειάζεται προϋπηρεσία η νοικοκυρά που καθαρίζει όλη μέρα το σπίτι της.Εχω τους λέω προϋπηρεσία καθαρίστριας σε ανώτατο ίδρυμα πανεπιστήμιο,όχι μόνο σε σχολεία απαντάνε.Ε μην μας πριζεται πες τε ότι είναι φωτογραφικές οι θέσεις ανίκανοι Ε ανίκανοι.

  • Αν ήσουν( είσαι) με την κυβερνώσα παράταξη θα είχες τακτοποιηθεί
    Τέτοιες ερωτήσεις δεν γίνονται και φυσικά αν έχεις την τύχη και πάρεις απάντηση,είναι βέβαιο ότι αυτοί που προσλήφθηκαν υπερτερούν

  • Ειλικρινά απορώ πόσο σκληροί άνθρωποι ειναι. Αδιαφορούν για την ανάγκη του κόσμου. Αλλά κι εσύ βρε κόσμε γιατί τους κουβαλάς 40 χρονια στην πλάτη σου;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.