prwtoselida


       

kozan.gr: Κοζάνη: Θερμή υποδοχή στον υποψήφιο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη (Φωτογραφίες & Βίντεο)

14 Σεπτεμβρίου 2023
15:08

Στην Κοζάνη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 14/9 ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης. Ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε ανοιχτή συζήτηση με μέλη και φίλους του κόμματος,  στο Resto Bar, Μελίνας Μερκούρη & Καραμανλή.

27 σχόλια

    • Οπως σε πονεσε ο Τσιπρας ετσι θα σε ποναει τωρα και ο Κασελακης κατσε περιμενε σε 2-3 χρονακια μεχρι τοτε θα παρεις πολλα pass απο τον αλλο τον κοριο που παριστανει τον πρωθυπουργο.

  • Αντε ευκαιρία να δείξει στον χασμπεντ την περιοχή της οποίας ο προηγούμενος του οποίου ο αγαπημένος θέλει να πάρει την θέση ξεπούλησε, με την αγαστή συνεργασία, και των υπολοίπων κομμάτων στους Σλάβους.

    • Ναι και μετα ξυπνησες!
      Για ξεπουληματα και σλαβους απευθυνσου στο μπλε συνονθυλευμα των Πατσηδων που πιθανον να ψηφισεις μπεμπεκο μου! Εκει θα τα βρεις αυτα!
      Κι αμα δεν γνωριζεις μαθε πρωτα ιστορια τι εγινε απ το 1992 ακομη και μετα οταν τα μαθεις ελα να μας τα ξαναπεις.

      • Για ιστορία και ξεπουληματα η δήθεν αριστερά του σφυριζα πρέπει να μιλάει τελευταία. Ίσως βέβαια η αυγή η αντίστοιχα ο ριζοσπαστης δεν αγγίζουν θέματα και περιόδους που δεν βολεύουν.

  • Ο εξ Αμερικής σταλμένος νεο σωτήρας μας, πόσο πρόβατα πια; μέχρι προχθές σχεδόν κανείς δεν τον ήξερε τον τύπο. Τον προβάλουν αβέρτα τα βοθροκάναλα και τρέχουμε να τον υποδεχτούμε. Αν ο Αμερικάνος μας έστελνε κανένα σκιάχτρο και το πρόβαλαν πάλι τα κανάλια και το σκιάχτρο θα χειροκροτούσαμε και θα ψηφίζαμε. Α ρε καυμένη Ελλάδα.

    • Μας κουβαλήσανε εδώ οι νεοταξίτες το αμερικανάκι τον Κασσελάκη, να μας πει ότι η κοινωνία πάει μπροστά με την όπισθεν!

      παράκληση γιά ανάρτηση.

    • Στην παρούσα φάση τουλάχιστον όλοι με την Αμερική έχουν πάρε δώσε είτε μιλάμε για ΝΔ είτε για ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπάρχει αντίπαλο δέος από τότε που ο Τσίπρας επιχείρησε να πάρει Δάνειο απο τον Πούτιν και για να μην χαλάσει τις σχέσεις του με Γαλλία Γερμανία δεν ενέδωσε στις πιέσεις, έτσι τουλάχιστον το παρουσίασαν.

    • Αδερφέ ο ΣΥΡΙΖΑ μας φόρτωσε τον Κούλη και μάλιστα αυτοδύναμο, αν σου έμεινε λίγη λογική, να το παραδεχτείς, 4,5 χρόνια κλάμα από αριστερή κυβέρνηση παρακαλώ. Και κάτι τελευταίο, για τον ΣΥΡΙΖΑ τις μεγάλες αλήθειες τις είπαν δύο τεράστιες προσωπικότητες της αριστεράς, ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ. Εσείς τι να μας πείτε τώρα με Κασελάκηδες και Μασελάκηδες.

  • Παρόντες Κιτμιρίδης, Γκούμας – μέλη της Νομαρχιακής του Συριζα- και υποψήφιοι με τον Μαλούτα,τον υβριστή του Σύριζα καθημερινώς όλα τα χρόνια και “ανεπίσημο” υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας στόν Δήμο Κοζάνης. Τούς ενώνουν σίγουρα “τα κοινά οράματα και οι αγωνίες για τον τόπο” .

  • Ακουγωντας την ομιλια του δεν ξερω αν πρεπει να γελασω η να κλαψω!!! Μετα σου λεει να μπουνε νεοι ανθρωποι στην πολιτικη,αστο αστο!!!!

    • Οχι εκει θα στειλουμε τον φιλο σου τον Κυριακο και μετα μολις τα πει με τον Ζαεφ που δεν θα τον καλοσωριζε ποτε , να ασκησει και κανα βετο μπας και σας παραμυθιασει και τον ξαναψηφισετε αλλες 2 φορες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι