Νίκος Καμπουρίδης, Πρόεδρος Κοινότητας Πρωτοχωρίου: Ρωτώ, κυρίως, τον επικεφαλής της “Ενότητας”

14 Σεπτεμβρίου 2023
15:21

 

Με αφορμή το λιβελλογράφημα που δημοσιεύτηκε χθες από υποψήφιο της Ενότητας σε ηλεκτρονικές σελίδες ενημέρωσης – κοινωνικής δικτύωσης και αφορά το πρόσωπό μου απευθύνομαι προς το σύνολο της παράταξης με την οποία ο συντάκτης του αναδείχτηκε υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές.

Ως πρώην μέλος της παράταξης αυτής και υποστηρικτής της για μεγάλο χρονικό διάστημα στο απώτερο παρελθόν έζησα πολλές στιγμές μεγάλων πολιτικών εντάσεων και αντιθέσεων που είχαν όμως πάντα ένα όριο. Ποτέ στο δημόσιο λόγο οι πολιτικές αντιπαραθέσεις δεν μετατρέπονταν σε προσωπικές αντιδικίες, ύβρεις, και ψευδείς ισχυρισμούς. Το ύφος και ο τρόπος έκφρασης του κάθε στελέχους υπόκειτο πάντα σε έναν αυτοπεριορισμό που δεν επέτρεπε να εκτραχυνθεί η πολιτική αντιπαλότητα σε αρένα λασπομαχίας και εξευτελισμού της ιδιότητας του εκπροσώπου των πολιτών.

Ρωτώ λοιπόν εσάς όλους τους συνυποψηφίους του στο ψηφοδέλτιό σας και κυρίως τον επικεφαλής της Ενότητας. Σας εκφράζει το ύφος και η ποιότητα της επιχειρηματολογίας του συνυποψήφιου σας; Αρμόζει σε κάποιον που σύντομα θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών να προβαίνει σε ανοίκειες προσωπικές και κυρίως συκοφαντικές επιθέσεις; Συμφωνείτε με τα ασύστολα ψεύδη και την οφθαλμοφανή διαστρέβλωση της πραγματικότητας;

Αν δεν συμφωνείτε οφείλεται να καταδικάσετε δημόσια τέτοιου είδους πολιτικούς νεωτερισμούς. Αν όμως σιωπήσετε σημαίνει πως ταυτίζεστε με παρόμοιες πρακτικές αποδεχόμενοι τα φαινόμενα παρακμιακής σήψης και πολιτικής κατάπτωσης που χαρακτηρίζουν το δημόσιο λόγο των μελών της παράταξής σας.

Και αυτό θα είναι το μέγα ηθικό μειονέκτημά σας στις επικείμενες εκλογές.

4 σχόλια

  • Είσαι εγκλωβισμένος σε μια ομάδα ανθρώπων που βγάζει απίστευτη εμπάθεια με επιλογές που στηρίζονται στον αρνητισμο. Δεν θα με ξενίσει αν ψηφίσετε και Σπαρτιάτες. Δεν έχετε θέμα ούτε με φωτοβολταϊκά ούτε με μεσίτες ούτε με σωτήρες. Μόνο να αντιδρατε βίαια σε ότι δεν σας αρέσει

  • καταρχην ειμαστε σε προεκλογικη περιοδο και η σιωπη ειναι χρυσος τσουβαλιαζεις 300 ατομα υποψηφιους με την ενοτητα οτι εαν δεν απαντησουν ειναι ενοχοι απο που προκυπτει αυτο απο το μυαλο σου ο ΣΙΑΠΑΝΙΔΗΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ προσωπικα σε σενα και εκανε καποιες επισημανσεις αναφορες οι οποιες ειναι αληθεις που προκυπτουν οι υβρεις εχεις τελικα μεγαλο προβλημα και βγαζεις κακια λυπαμαι απλα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.