prwtoselida


       

kozan.gr: H γνωστή τραγουδίστρια Χρύσπα ξεσήκωσε τον κόσμο στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης ερμηνεύοντας τις μουσικές της επιτυχίες στο πλαίσιο της «Λευκής νύχτας του Σεπτεμβρίου» (Φωτογραφίες & Βίντεο)

14 Σεπτεμβρίου 2023
22:16

Η «Λευκή νύχτα του Σεπτέμβριου»,  πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14-09-2023 στην πόλη της Κοζάνης, με ένα “BACK TO SCHOOL PARTY” της αγοράς με συναυλία της Χρύσπας, στο κέντρο της πόλης, κεράσματα και cocktails σε καταστήματα και εμπορικούς δρόμους. Τα καταστήματα έμειναν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα στις 24:00, με τους εμπόρους να υπόσχονται μεγάλες προσφορές! Τις εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας», συνδιοργάνωσαν, ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Δήμος Κοζάνης, ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας και το Επιμελητήριο.

11 σχόλια

  • Πολύ καλή η Χρύσπα, ξεσήκωσε τον κόσμο με τα τραγούδια της, η καλύτερη επιλογή που έκανε ο δήμος!!!!! Αφήστε τη μιζέρια και απολαύστε τη ζωή!

    • Οι μόνοι που απολαμβάνουν τη ζωή είναι αυτοί που έκαναν φωτοβολταϊκά και εισπράττουν κάθε μήνα χιλιάδες ευρώ. Κάποιοι τυχαίνει να είναι συγγενείς αιρετών του δήμου Κοζάνης.

  • οι μουσικοι ηταν υπεροχοι: 1 μπουζουκι και 1 αρμονιο. ουτε τα λογια δεν ηξερε απο τα ττραγουδια, ναναι καλα το κινητο που ηταν στερεωμενο κατω απο την βαση του μικροφωνου. Απο φωνη ….νινι. Πληρωνε κοσμακη τον καθε πικραμενο για να καμαρωνει ο καθε αχρηστος του ΔΚ

  • Δεν μπορω να καταλάβω ποιος φωστήρας σκέφτηκε την λευκη νυχτα!! Μονο μαστίγωμα δεν εχετε κανει τους υπαλλήλους στα μαγαζια! Δε θα σχολιάσω τα τριτοδευτερα ονόματα που φέρνετε σε συναυλία, αλλα κ οι υπάλληλοι θέλουν να πάρουν τα παιδιά τους να πανε στην πλατεια !! Ποιος θα ψωνίσει νυχτιάτικα ρούχα κλπ;;; Ο κοσμος δν εχει λεφτα και ας μην κοροϊδευόμαστε η αγορά της Κοζάνης ειναι η κατώτερη στη περιφέρεια! Αα βγει ο εμπορικός συλλογος να κανει έλεγχο στις τιμες αλλα δεν τους συμφαιρει. 2-3 μαγαζάτορες κόβουν κ ράβουν για το χρήμα και παίρνει μπάλα τον υπάλληλο

  • Την Χρυσπα απορω πού την θυμήθηκαν. Να μας πουν και πόσο κόστισε. Από εκεί και πέρα, η αγορά της Κοζανης είναι πανάκριβη. Μας περνάνε για χαζούς; βρηκα σε πολύ γνωστό μαγαζί φόρεμα 75€, που στο ίντερνετ είχε 48€. Τους το έδειξα στην ιστοσελίδα και παλι δεν μου το έδωσαν στην τιμή που υπήρχε στο διαδίκτυο ή έστω καπως φθηνότερα. Ειλικρινά, θα το αγόραζα απο το καταστημα της πόλης μας, αλλά δεν τους νοιαζει προφανώς. Το παρήγγειλα κι εγω, λοιπόν, από το διαδίκτυο.

  • Μην παραπονιέστε ωρε..

    Τώρα που θα έρθουν οι Κινέζοι.. κομμένα τα πανυγήρια…13 ώρες δουλειά…11 ανάπαυση.

    Όλα έτοιμα..και ο νόμος..και η μοιρασιά.. έρχονται και τα εργοστάσια…κάπου στα Τέμπη κόλλησαν.. είπαν… αλλά.. έρχονται..μην αγχώνεστε. Δώστε ψηφαλακι…και καρτερατε….

    Και σαν δεν έρθουν..τι έγινε…τσ τρώμε κι μοναχοί τσ παράδες.

    Θα φτιάξουμε ένα ντβαρι…για το υγραέριο
    .θα βάλουμε καμία δεκαριά μπαταρίες…θα τσγιομισουμε λίγο νερό…και μόλις περάσει ο έλεγχος.. Αλέκος…θα πάρουμε βίλα στο Ελληνικό

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι