Φίλες και φίλοι,
Εδώ και χρόνια συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στους κοινωνικούς αγώνες, στους αγώνες για τον τόπο μας, στους αγώνες για να κρατηθούν ζωντανά τα χωριά μας, στους αγώνες για να μην απαξιωθεί η γη μας και τα προϊόντα μας.

Αποκλειστική ενασχόληση μου είναι η αγροτική παραγωγή και οικονομία. Διατηρούμε σε οικογενειακό επίπεδο εκμεταλλεύσεις παραγωγής μήλων και κερασιών. Επιλέγουμε να μένουμε στον τόπο μας, και να επενδύουμε στα χωριά μας, επιλέγουμε να στηρίζουμε την τοπική οικονομία, και να δίνουμε ζωή στον τόπο μας, έναν τόπο που στο παρελθόν αδικήθηκε. Άλλωστε η οικογένεια μου, η σύζυγός μου Θεοδωρίδου Μακρίνα και τα τρία μας παιδιά, ζουν και θα ζουν στους Πύργους Εορδαίας.

Ασχολήθηκα με την συμμετοχή μου στην Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού, ως ενεργός πολίτης στα δρώμενα του Δήμου Βερμίου. Ενώ διετέλεσα μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πύργων και είμαι μέλος του νεοϊδρυθέντος Αγροτικού Συλλόγου Βερμίου.

Κατέρχομαι στις περιφερειακές εκλογές, έχοντας πλήρη γνώση των αγροτικών ζητημάτων, αλλά και συνολικά των προβλημάτων του Βερμίου και της περιοχής. Με στόχο να μεταφέρω τα ζητήματα στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, και να αναδείξω λύσεις, βάσει του σχεδίου που ο συνδυασμός μας έχει καταρτίσει, και βάσει των γνώσεων και εμπειριών της ομάδας μας στα αναπτυξιακά πράγματα με έμφαση στον πρωτογενή τομέα. Άλλωστε έχουμε ήδη εκπονήσει, δέσμη συγκεκριμένων προτάσεων.

Η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η εργατικότητα, που ο Γιώργος Αμανατίδης μας έχει αποδείξει ότι έχει, είναι η εγγύηση ότι όλα αυτά που λέμε είναι ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα, και διασφαλίζουν ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.