Δήμος Κοζάνης: Ευχαριστίες σε πολίτες, φορείς και συλλόγους για την ενίσχυση του συσσιτίου

15 Σεπτεμβρίου 2023
13:28
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κοζάνης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες σε πολίτες, φορείς και συλλόγους για την ενίσχυση του συσσιτίου με   πολύτιμες δωρεές κατά τον μήνα Αύγουστο.

Συγκεκριμένα προς:

  1. Το αρτοποιείο Πάσχος Καραλίγκας (κουλούρια καθημερινά).
  2. Το αρτοποιείο Α.Κύρινα & Β. Βαβλιάρα Κρόκος Κοζάνης (ψωμί).
  3. Το αρτοποιείο Γεωργάκας Ο.Ε (πίτες).
  4. Το αρτοποιείο Κακλίδης bakery (πίτες).
  5. Την Alfa Κουκουτάρης (κατεψυγμένες πίτες).
  6. Το Σουπερ Μάρκετ Contra (διάφορα τρόφιμα).
  7. Την οικογένεια της κας Μαντώ Θεοδώρας που μας προσέφερε στη μνήμη του εκλιπόντος γιου της Χαρίλαου (διάφορα τρόφιμα).
  8. Την οικογένεια της κας Τουμπουλίδου Ευανθίας που προσέφερε στη μνήμη των εκλιπόντων Τουμπουλίδη Ευσταθίου και του Νέδου Θεοδώρου (κιμά).
  9. Το Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης (διάφορα τρόφιμα).
  10. Τον κ Αμαραντίδη Λεωνίδα (πατάτες).
  11. Όλους όσοι συμβάλλουν στο έργο του συσσιτίου με τις ανώνυμες δωρεές τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι