Νίκη και αλλαγή το σύνθημα στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Γ. Αμανατίδη στην Κοζάνη

15 Σεπτεμβρίου 2023
15:12

  Με την παρουσία του κόσμου να δίνει το σύνθημα της νίκης αλλά και της αλλαγής στην πορεία της Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ ο αγιασμός-εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του στην πόλη της Κοζάνης για τον συνδυασμό «Συμμαχία για την Ανάπτυξη».

  Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Αμανατίδης δεσμεύτηκε για αποτελεσματικότητα και ταχύτητα αναφερόμενος στο προγραμματικό σχέδιο του συνδυασμού του υπογραμμίζοντας ότι «τολμηροί και ενεργοί πολίτες ενώθηκαν δίπλα στην κοινωνία που επιζητεί όσα της ανήκουν. Εμείς δεν κλείνουμε τα μάτια και τα αφτιά μας σε όσα τους απασχολούν. Αντίθετα τα κάνουμε δικούς μας στόχους, για τους οποίους θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και θα κριθούμε για τα αποτελέσματά μας».

 Παράλληλα ο κ. Αμανατίδης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο τοξικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τονίζοντας ότι «με όραμα, με συμμετοχική λειτουργία, με αποκέντρωση αρμοδιοτήτων και ευθυνών, με ταχύτητα και αποτέλεσμα θα παράξουμε το έργο που απαιτείται, θα προωθήσουμε τις αλλαγές που χρειάζονται και θα δημιουργήσουμε την Περιφέρεια των εξελίξεων και της προόδου. Ναι, αυτά μας ενώνουν απέναντι στην τοξικότητα που γίνεται συνήθεια. Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να πάρουμε πρωτοβουλίες. Αυτό κάναμε με τη σύσταση του Συνδυασμού μας και θα συνεχίσουμε ως Περιφερειακή Αρχή, παρ’ όλη την τοξικότητα που διαχέουν και τον προστατευτισμό που απολαμβάνουν». Τον χαιρετισμό του κ. Αμανατίδη ακολούθησε η παρουσίαση των 48 υποψηφίων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Κοζάνης.

  • Συμμαχία για την Ανάπτυξη
  • Γραφείο Τύπου

7 σχόλια

  • Πάμε γερά για την μεγάλη νίκη με ταπεινότητα, ακούγοντας τα προβλήματα των κατοίκων της Δ. Μακεδονίας
    ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

  • Γιώργο προχώρα και μην ξεχνάς. Έχεις τον λαό μαζί σου και φαίνεται παντού.
    Την επόμενη μέρα αξιοποίησε και δυνάμεις που σήμερα δεν μπορούν να είναι μαζί σου λόγω άκρατου κομματισμού.

  • Είναι γοητευτικό να το παίζεις αντάρτης και αδικημένος. Αν έβγαινε βουλευτής δεν θα ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης. Αν τον έκανε Γενικό Γραμματέα Υπουργείου ο Μητσοτάκης, όπως απαιτούσε μία μέρα πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια, θα έχανε η περιφέρεια την ευκαιρία να έχει έναν άνθρωπο που έχει διάθεση να προσφέρει. Έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Μητσοτάκη όπως λέει, αλλά όταν ζήτησε να γίνει Γραμματέας Υπουργείου έφαγε άκυρο. Τελικά όλα γίνονται επειδή έμεινε ορφανός από καρέκλα.

  • Ρε 7:47 θέλεις καί τά γράφεις η σε βάλανε;ο Μητσοτάκης είπε ότι δεν θά κάνει κανέναν γεν.γραμματεα από τις βουλευτικές λίστες που δεν εκλέχθηκε αλλά ο καθένας μπορεί να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης,ο Αμανατίδης πιέστηκε πολύ από εμάς τον απλό λαό πού θέλουμε να απαλλαγούμε από τον ανύπαρκτο κασαπιδη, όση λάσπη καί νά ρίχνετε σας γυρνάει πίσω,το ποτάμι ξεκίνησε καί δεν γυρίζει πίσω, Αμανατίδης από την πρώτη Κυριακή.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι