Ο Γ. Ευκολίδης για τις εξελίξεις σε σχέση με το ΔΑΚ Κοζάνης: Στο “και πέντε” για να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα;

15 Σεπτεμβρίου 2023
15:36

Από την αρχή της εβδομάδας που διανύουμε υπήρχε έντονη ανησυχία από όλο τον φίλαθλο κόσμο της Κοζάνης για το τι θα γίνει με τον αγώνα κυπέλλου της ομάδας της Κοζάνης με αυτήν του Ηρακλή και την Τετάρτη καταλήξαμε στο φιάσκο της αναβολής.
Σήμερα Παρασκευή μετά από δύο μέρες βγήκε πρόσκληση δια περιφοράς δημοτικού συμβουλίου με θέμα την αλλαγή κατηγοριοποίησης του γηπέδου ποδοσφαίρου του ΔΑΚ από β2 σε γ1, για να μπορέσει η ομάδα της Κοζάνης, μετά από κάποιες τεχνικές παρεμβάσεις,να συμμετάσχει στο επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Εδώ πλέον μπαίνει το ερώτημα,η δημοτική αρχή και οι συνεργαζόμενες παρατάξεις που εδώ και τέσσερις μήνες φωτογραφίζονταν σε κάθε ευκαιρία για να πάρουν λάμψη από την επιτυχία της ομάδας, δεν γνώριζαν ότι θα πρέπει να γίνουν αυτές οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να μην τρέχουμε στο “και πέντε” για να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα;

Και αφού τα χρονικά περιθώρια είναι πλέον περιορισμένα μπορεί κάποιος να μας διασφαλίσει ότι τα έργα θα είναι αποτελεσματικά και στις καλύτερες δυνατές τιμές για το δήμο;

Ας μας απαντήσει κάποιος από όλους αυτούς τους αυτοδιοικητηκούς, που με κάθε ευκαιρία μας προτάσσουν την εμπειρία τους

12 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.