Σχόλιο αναγνώστη στο kozan.gr: Η Αντιδημαρχία Πρασίνου δε βλέπει την κατάσταση στο πεζοδρόμιο;

15 Σεπτεμβρίου 2023
16:19

 

Καλησπέρα, πριν τον κόμβο της Λευκόβρυσης στο καφέ Κάμελοτ παρατηρώ εδώ και αρκετό καιρό, κοντά ένα μήνα τώρα, αυτήν την κατάσταση. Και το ίδιο υπάρχει στο απέναντι πεζοδρόμιο αλλά και στο σημείο του παραπάνω κόμβου προς Άργιλο.

Είπα να μην μιλήσω αλλά η σιωπή δεν αλλάζει την κατάσταση, η δημοτική αρχή και η αντιδημαρχία πράσινου μάλλον δεν περνάει από εκείνο το σημείο, και πιθανόν από κανένα μέσα στην πόλη.
Εγώ λοιπόν και πολλοί συναθλητές που τρέχουν ή περπατάνε απ’ τα συγκεκριμένα σημεία αναγκαζόμαστε ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ να διερχόμαστε από το δρόμο, το οποίο δεν είναι ασφαλές. Δηλαδή συζητάμε για το ότι τα θαμνώδη έχουν κλείσει το πεζοδρόμιο.
Αφορμή που το ανεβάζω είναι ότι πήγα σήμερα να εμπλακώ σε ατύχημα, πεζός, λόγω αυτής της κατάστασης.
Ευχαριστώ.

9 σχόλια

  • Και αν συνεχίσεις το τρέξιμο για Κοζάνη θα πρέπει να κάνεις συνέχεια άλματα είς ύψος για να αποφύγεις τις σπασμένες και στραβά βαλμενες πλάκες και συνεχείς ελιγμούς για να αποφύγεις τις κολόνες και πινακίδες.
    Γυμναστική για όλες τις μυϊκές ομάδες, για μια έξυπνη πόλη σαν την Κοζάνη.

  • Δεν μπορούν ,,Η υπηρεσία αυτή δεν μπορεί να ξεκωλήσει από τις καρέκλες.. Έχουν τόσους γεωπόνους που κάθονται όλη μέρα..Πηγαίνεις να τους πείς το πρόβλημα και σε αντιμετωπίζουν με πλήρη απάθεια..Μαγαζάκι τους βλέπεις.. Ένας μπουλντόζας Καμπουρίδης χρειάζεται εκεί μέσα !

  • Ελατε και στο παρκο κατω απο τον Αγιο Γεωργιο. Εκει στεγαζεται η Υπηρεσια Πρασινου. Μπαινουν μεσα με τα αυτοκινητα του Δημου και κανανε λακουβες στο ξεραμενο!! γκαζον, με αποτελεσμα να γινουν λιμνες λασπης. Οταν βγαινουν τα αυτοκινητα τους γεμιζουν λασπη την ασφαλτο. Επανειλημμενα , κανουμε παραπονα ολη η γειτονια αλλα το γνωστο αποτελεσμα ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!!! (θελουν και ψηφο ξανα!!)

  • Τελείωσαν τα κοινωφελή και τα οκτάμηνα,γιατί βγάζουν όλη την δουλειά.Οι υπόλοιποι κάθονται στις καρέκλες.Τα οκτάμηνα όπου και να είναι πραγματικά δουλεύουν και βγάζουν όλη την δουλειά,Είτε θέλουν να το παραδεχτουν είτε όχι.

  • Χαχα, ποια η αντιδημαρχία πρασίνου;Πολλά θες!Τί, να στείλουν να καθαρίσουν;Λεπτομέρειες.Εδώ,μέσα στην πόλη στο κέντρο υπάρχουν σημεία γεμάτα αγριόχορτα, θες να καθαρίσουν και έξω.Στην κεντρική πλατεία τα λουλούδια είναι γεμάτα χόρτα.Στην πλατεία Συντάγματος τα μισά είναι χαλασμένα μετά τον καύσωνα.Μην κουνήσουν το δαχτυλάκι τους, δεν μπορούν.Και όπως τα είπε ένας κύριος, παραπάνω, οι γεωπόνοι τους είναι για να κάθονται και απαθείς. Άμα πιάσει κανείς καρέκλα, ξεχνάει ότι πρέπει να επιτελέσει και έργο.Το συγκεκριμένο τμήμα είναι διακοσμητικό.

    • Σσσσσσ μη φωναζεθς ο κυρ Μιλτος κοιμαται, το οτι νομιζει οτι θα ξαναβγει??? Που το πας….μαζι με τον Μαρα μακρια απο δω…

  • Λάθος ‼‼‼έχει νέο όνομα
    👉Αντιδημαρχία ΚΙΤΡΙΝΟΥ μόνο αυτοί το κατάφεραν φέτος…η πόλη είναι μέσα στο νερό και παντου βλεπεις το θάνατο του πράσινου.
    Δίκαια είμαστε στον πατοοοοο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.