Χύτρα ειδήσεων: Προς τους απανταχού Πινόκιο/ες

16 Σεπτεμβρίου 2023
08:50

 

Διαβάζοντας κανείς τα μηνύματα κάποιων εκ των υποψηφίων στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές και κυρίως εκείνων που υπηρέτησαν σε σημαντικά πόστα και κυριολεκτικά δεν “ακούμπησαν” συμπεραίνει πως, χωρίς ίχνος αυτοκριτικής (για να μην πούμε ντροπής) επιχειρούν να υποτιμήσουν τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων. Διότι για παράδειγμα όταν λες “Σημείο αναφοράς ήταν ο πολίτης” και εσύ προσωπικά δεν έκανες τίποτα ουσιαστικό για τον πολίτη εκτός από το λαμβάνεις τις μηνιαίες μισθολογικές απολαβές από το πόστο από το οποίο υποτίθεται τον υπηρέτησες, τότε είναι σίγουρο πως  εμπαίζεις εξοργιστικά και προκλητικά τους πολίτες.  Λίαν προσεχώς περισσότερα για τους απανταχού Πινόκιο/ες…

Η Χύτρα

11 σχόλια

  • Η ομάδα της δημοτικής κίνησης Κοζάνη τόπος να ζεις είναι έτοιμη να αναλάβει το μέλλον του τόπου.
    Γιατί έχει τη γνώση.
    Γιατί έχει τη θέληση.
    Γιατί μπορεί.
    Είμαι σίγουρος ότι με δήμαρχο τον Χάρη Κουζιακη θα αλλάξουν πολλά.

  • Πρόσφατα έγινε δημόσια καταγγελία από υποψήφιο δήμαρχο για τη χρησιμοποίηση σκαπτικού μηχανήματος JCB του Δήμου για εξυπηρέτηση ιδιώτη στο Δρέπανο Κοζάνης. Η απάντηση του αρμόδιου αντιδημάρχου σύμφωνα με τον καταγγέλοντα ήταν ότι “έχουμε εκλογές”.

  • Αν υπήρχε αυτοκριτική, αν υπήρχε ντροπή, αξιοπρέπεια δεν θα έβαζαν υποψηφιότητα οι περισσότεροι εκ των υποψηφίων.
    Ένα παράδειγμα: εκπαιδευτικός για να μπορεί να έρθει στην Κοζάνη έβαλε υποψηφιότητα με ψηφοδέλτιο που μέχρι χθές ήταν αδιάφορη.
    Τέλος αισχρό είναι όλο το στόρι με το ότι έχουν ξαμολυθει και οι συγγενείς αυτών και με τις κάρτες παραμάσχαλα πιέζουν συγγενείς, φίλους και πολλούς άλλους να ψηφίσουν το δικό τους παιδί όχι άλλον ακόμα και του ίδιου ψηφοδελτίου.

    Τέτοια κατάσταση έχουν δημιουργήσει που άρχισαν να κόβονται ακόμα και οι καλημέρες.
    ΠΡΟΣ τους σωτήρες λοιπόν Ντροπή σας.

    • Για να δύναται κάποιος να σώσει τον τόπο, προϋπόθεση πρώτα είναι να έχει …σώσει τον εαυτό του.
      Όχι το αντίστροφο.

      Δείτε τα βιογραφικά των υποψηφίων πόσο φτωχά είναι…
      Τι περιμένεις να σε κάνουν κακόμοιρε λαέ της δυτικής Μακεδονίας;

    • Σε ξέρω απ’ την Ινδία ήρθες. Γι’ αυτό πέφτεις απ’ τα σύννεφα. Αλλιώς πως δικαιολογείσαι να απορείς ωσάν να τα βλέπεις πρώτη φορά. Αλλά κάτι ήθελες να πεις.

  • Τι μας κρύβουν;
    Πληθαίνουν τελευταία, δημοσιεύματα, τα οποία εκφράζουν σκέψεις (sic) του μίστερ Χ υποψήφιου (ίσως και άλλων), για … τις προσωπικές ιδέες στην Τοπική Διοίκηση

    Ο λόγος;
    Οι καταστροφικες πολιτικές των προηγούμενων κυρίως

    Δεν νομίζω, δεν πιστεύω, σε τόση … ευαισθησία του κάθε Χ σιγά μην σας έπιασε ο πόνος,
    μόνο για τα … ψηφαλάκια σας νοιάζει.
    Αλλά και πάλι …
    Ποιος … υπογράφει, ότι το επόμενο διάστημα δεν θα έχουμε κι άλλα τέτοια ή και χειρότερα, γιατί εσείς προσωπικά θα μας σώσετε ?

    ΥΓ: Εκτός κι αν μας κρύβετε κάτι, που δεν μπορούμε να το αγγίξουμε εμείς οι κοινοί θνητοί

    ΥΓ: Μην ξεχνάτε τους προηγούμενους πχ Μιχαηλίδη, Σημαντρακο, Κεχαγιά, Καμπουριδη, που δεν πατούσε στις συνεδριάσεις, τον Αμανατιδη που τον απέρριψε ο λαός από βουλευτή και τώρα θέλει να λέγεται ανεξάρτητος< εξαρτημένος κομματικος και τόσους άλλους σώστες κάθε φορά που γίνονται εκλογές.

  • Το προσωνύμιο Πινόκιο έχει καταχωρηθεί σε δήμαρχο νοτίως της Κοζάνης. Μην του αποσπατε τον τίτλο που κατέκτησε με αγώνα και ψεμματα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι