Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις»: Επίσκεψη στο TEE Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας, στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Π.Ε. Κοζάνης και στην Κoινότητα Κοιλάδας

16 Σεπτεμβρίου 2023
10:26

Το ΤΕΕ Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις» Χάρης Κουζιάκης συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους μηχανικούς. Εκει συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ κ. Στέργιο Κιάνα και με μέλη της διοίκησης του επιμελητηρίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χάρης Κουζιάκης είχε την ευκαιρία να αναλύσει το πρόγραμμα της παράταξης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» στην  αντιπροσωπεία του ΤΕΕ και να συζητήσει αναλυτικά τις προτάσσεις του συνδυασμού για την καλύτερη δυνατή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και του Επιμελητηρίου. Ταυτόχρονα τόνισε τον καίριο ρόλο του Τεχνικού Επιμελητηρίου απέναντι στις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν από κοινού και που αφορούν τόσο στο ζήτημα της Απολιγνιτοποίησης όσο και στον αναπτυξιακό χαρακτήρα που θα πρέπει να έχει ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας για τον Δήμο σε θέματα υποδομών, χωροταξίας, δικτύων, μεταφορών καθώς και σε παρεμβάσεις που θα προσδώσουν προστιθέμενη αξία στον τόπο.

Επίσης το πρωί της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στα Υπεραστικά ΚΤΕΛ Π.Ε Κοζάνης.

Τα μέλη της Δημοτικής Κίνησης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με αντιπροσωπεία του ΔΣ παρουσία του Προέδρου κ. Τσέτσινα  και του Αντιπροέδρου Κ. Λάμπρου, για τις θέσεις της παράταξης  σχετικά με τον ρόλο που θα πρέπει να έχουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς στην επόμενη μέρα του Δήμου Κοζάνης.

Τονίσθηκε ιδιαίτερα ο κρίσιμος ρόλος του υπεραστικού ΚΤΕΛ στην άρση της απομόνωσης των Τοπικών Κοινοτήτων και στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων αυτών. Επιπρόσθετα συζητήθηκε η βιωσιμότητα των άγονων γραμμών και οι δυνατότητες που υπάρχουν για την ένταξη νέων δρομολογίων.

Το απόγευμα της Παρασκευής κλιμάκιο της Δημοτικής Κίνησης παρουσία του υποψήφιου Δημάρχου Χάρη Κουζιάκη επισκέφθηκε την Κοιλάδα και συζήτησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα και τις προοπτικές της περιοχής συμφωνα με το προγραμμα της Δημοτικής Κίνησης.

Κοζάνη 16/09/2022

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.