Eυχαριστήριο της Κοινότητας Δρεπάνου σε όσους συνέδραμαν για “Βοήθεια στους πληγέντες”

16 Σεπτεμβρίου 2023
10:32
Κανένα σχόλιο
Εικόνες καταστροφής.
Πρόσωπα θλιμμένα με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των κατοίκων.
17 σπίτια κατέρρευσαν, ανυπολόγιστες ζημιές σε ζωικό και φυτικό κεφάλαιο.
Ως κοινότητα Δρεπάνου κάναμε το λιγότερο δυνατό που μπορούσαμε.
Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν.
Ευχαριστούμε το κομμωτήριο της κυρίας Άννας χουϊλίδου καθώς ανέλαβε μέρος του κόστους καυσίμων για τη μεταφορά την επιχείρησή του κυρίου Τσαβδαρίδη Αναστασίου( χωματουργικά) που διέθεσε όχημα μεταφοράς ώστε να πάει βοήθεια τον κύριο Μιχάλη Χατζηκώστα που διέθεσε το αυτοκίνητό του για την μεταφορά καθώς και τον κύριο Κώστα Πιλαλίδη ο οποίος κάλυψε μέρος του κόστους μεταφοράς.

smart

smart

smart

smart

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.