Αγαπητοί συνδημότες, συνδημότισσες, φίλοι & φίλες,
Έπειτα από τέσσερα χρόνια καθοριστικά για εμένα τον ίδιο και ταυτόχρονα για τον τόπο μας, σας ανακοινώνω την εκ νέου υποψηφιότητα μου στις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου 2023, με τον συνδυασμό «Δύναμη Επανεκκίνησης» με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Χρήστο Ζευκλή.
Υπηρετώντας με ήθος, αξιοπρέπεια και διαρκή αγώνα την Τοπική Αυτοδιοίκηση από θέσεις ευθύνης που μου ανατέθηκαν, εργαστήκαμε προς όφελος των συμπολιτών και επισκεπτών του Δήμου μας.
Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Προγραμματισμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια, συνέβαλλα στην υλοποίηση μιας μεγάλης σειράς έργων υποδομών από τον πιο μικρό οικισμό του Δήμου μας, στην επίλυση καθημερινών προβλημάτων των πολιτών, στη διαχείριση και βελτίωση του όγκου των οικονομικών μας και ξεπερνώντας εμπόδια και κρίσεις δρομολογήθηκαν παρεμβάσεις για την αναβάθμιση του τόπου μας.
Εκτιμώντας το δυναμισμό, την οργάνωση και την αποτελεσματικότητα που διακατέχει την παράταξη μας, ζητώ την εκ νέου στήριξη και εμπιστοσύνη σας για μία ακόμη φορά, δεσμευόμενος και πάλι τον δικό μου αγώνα για την προσφορά, βιωσιμότητα και προοπτική του Δήμου Βοΐου.
Με εκτίμηση,
Μαγιάγκας Γεώργιος
Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Προγραμματισμού
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος