kozan.gr: Ίσως νίκη κι από την 1η Κυριακή για τον Γ. Αμανατίδη προβλέπει ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Φ. Κεχαγιάς – Τι απαντά στους χαρακτηρισμούς “αντάρτες” & “αποστάτες” που προσάπτουν κάποιοι σε υποψήφιους του συνδυασμού του Γ. Αμανατίδη – Τι λέει για Γ. Κασαπίδη & Γ. Ζεμπιλιάδου και τι απαντά σε όλους αυτούς που θέτουν το ερώτημα τι άλλο έχει να προσφέρει μετά από τόσο χρόνια στην αυτοδιοίκηση (Βίντεο)

17 Σεπτεμβρίου 2023
16:20

 

Εγκαινιάζοντας  τον κύκλο των προσωπικών συνεντεύξεων περιφερειακών & δημοτικών συμβούλων της περιοχής, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ο κ. Φώτης Κεχαγιάς. υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, με το συνδυασμό του Γιώργου Αμανατίδη, μίλησε, στο kozan.gr, για όλους & για όλα.

18 σχόλια

  • Φώτη τα ποσοστά νίκης και ο κόσμος έχουν δώσει ήδη το αποτέλεσμα. Ο Αμανατίδης είναι το μέλλον. Από την 1η Κύριακή θα φανεί.

  • Παρακολούθησα πολύ προσεκτικά την συνέντευξη του κυρίου Κεχαγιά που μίλησε για όλα και για όλους.
    Πράγματι με έπεισε γιατί δεν πρέπει να ψηφίσω τον νυν περιφερειάρχη κύριο Κασαπίδη.
    Όμως με αυτά που είπε έχω πλέον πεισθεί ότι πρέπει να ψηφίσω την κυρία Ζεμπιλιάδου, και τον ποιοτικότερο συνδυασμό της.

  • Λίγο ντροπή δεν βλάπτει…τι ανυπόστατα ψέματα είναι αυτά…εκτός εάν μπερδεύτηκε και ήθελε να πεί οτι ο Κασαπίδης θα βγεί από την πρώτη Κυριακή…και όντως θα βγεί όσο λυσσαλέο πόλεμο και να κάνετε…..Κασαπίδης 50% και στις επόμενες εκλογές

    • Εσυ αυλικο τρολακι τον χαβα σου
      4 χρονια τωρα κολλησε η βελονα
      εισαι κλινικη περιπτωση

  • ΟΙ δημοσκοπήσεις δείχνουν Αμανατίδη πολύ μπροστά. Έχουν διαρεύσει σε πολλά ειδησεογραφικά και διαρρέει και από τους κομματικούς στην Αθήνα. Αλλωστε αν εδειχναν Κασαπιδη θα τις εβγαζε η ΝΔ για να δωσει παρασταση νικης.
    Δυο είναι τα στοιχήματα:
    1. Ποιος θα είναι δεύτερος Κασαπίδης ή Ζεμπιλιάδου
    2. Πόσο κοντά θα είναι στην αυτοδυναμία (πάνω ή κατω από το 43%) ο Αμανατίδης.

    • Αν ο Αμανατίδης είχε τέτοια δημοσκόπηση που τον βγάζει πρώτο θα την είχε δείξει! Επειδή τις πατάει σίγουρα έκανε! Άρα δεν είναι πρώτος ! Πρώτη είναι η Ζεμπιλιάδου.

    • Θέλεις να πεις ότι η ΝΔ θα ανοίξει από τον πρώτο μήνα την αγκαλιά της για τον Αμανατίδη….Αλήθεια ο Κουλής δεν θα έρθει τελικά;

  • Αμανατιδης από την πρώτη Κυριακή. Δυναμικά Αμανατιδη. Μην πάμε δεύτερη Κυριακή. Το αξίζει ο Γιώργος. Αντικειμενικά καλύτερος όλων των άλλων.

  • Ρε σεις ….ο άνθρωπος ξέρει. Αρέσει δεν αρέσει ο Κεχαγιάς ασχολείται και φέρνει αποτέλεσμα. Και πάντα τον βρίσκεις,δεν κρύβεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.