Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Προβάδισμα Κασσελάκη με 45,47%, η Αχτσιόγλου στο 36,21% – Β’ γύρος την επόμενη Κυριακή

18 Σεπτεμβρίου 2023
00:06

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ με καταμετρημένο το 90% των ψήφων στις εσωκομματικές εκλογές, ο Στέφανος Κασσελάκης προηγείται με 45,47% και ακολουθεί η Εφη Αχτσιόγλου με 36,21%,

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Δρόσος πρόεδρος της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος ψήφισαν 146.635 πολίτες.

Ο κ. Δρόσος ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους και ανακοίνωσε ότι η Εφορευτική Επιτροπή κηρύσσει επαναληπτική εκλογή μεταξύ της Έφης Αχτσιόγλου και του Στέφανου Κασσελάκη για την επόμενη Κυριακή.

Ανέφερε ακόμη ότι ψήφισαν 1.211 κάτοικοι εξωτερικού σε περισσότερες από 20 χώρες.

Με καταμετρημένο το 90,13% των ψήφων, δηλαδή με βάση τα αποτελέσματα από 484 τμήματα (από τα 537), οι υποψήφιοι συγκεντρώνουν τα εξής ποσοστά και ψήφους:

Εφη Αχτσιόγλου: 36,21%, 41.098 ψήφους
Στέφανος Κασσελάκης: 45,47%, 51.516 ψήφος
Νίκος Παππάς: 8,64%, με 9.804 ψήφους
Στέφανος Τζουμάκας: 1,28% 1.457 ψήφους
Ευκλείδης Τσακαλώτος: 8,04%, 9.537 ψήφους

13 σχόλια

  • Η συμμετοχή στην ψηφοφορία στο κόμμα των ζαίων και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (σε τοπικό αλλά και πανελλαδικό επίπεδο) ας ληφθούν σοβαρά υπόψη από τους αιρετούς που διεκδικούν την επανεκλογή τους στους δήμους και την περιφέρεια μας. Δείχνουν μία υφέρπουσα και αποφασισμένη τάση του κόσμου να απαλλαγεί απο αποτυχημένα βαρίδια που δεν έχουν να προσφέρουν πια τίποτα καλό. Ας κουρέψουν λίγο την αλαζονεία τους, πριν τους την κόψει σύριζα η κάλπη.

  • Πρώην κυβερνόν κόμμα και νυν αξιωματικό αντιπολίτευση και κατάφερε να συγκεντρώσει μόνο 150.000 πολίτες;;; τι πιο ηχηρό μήνυμα θέλετε;;;

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπαίνει σε τρυπάκια και μεθοδευσεις ώστε ενσωμάτωσης του στο ΠΑΣΟΚ. Αυτό ας το καταλάβουν όλοι και στις εκλογές της αυτοδιοίκησης.
    Θα είμαστε επόμενη κυβέρνηση γιατί ο λαός θέλει μια καθαρή αντιπολιτευτική φωνή και όχι τα πολιτικά απομεινάρια του Κουκουλοπούλου και του ΠΑΣΟΚ

    • Εσυ δεν εχεις καταλάβει τίποτα. Παλαιός Πασόκος που δεν είχες θέση στο ΣΥΡΙΖΑ, εννοείται ούτε στο ΠΑΣΟΚ, και τωρα ψάχνεις ρόλο στον Κασελάκη. Δεν είναι κακό να ψάχνεσαι. Το κάκό είναι η τοξικότητα που βγάζεις. Δεν είσαι κεντροαριστερός. Παρτάκιας είσαι. Πηγαινε στον Κασιδιάρη και θα πετύχεις . Τόσο τραγικός είσαι . Ασε εμάς να παλεύουμε για την κεντροαριστερά . Στηρίζουμε αταλάντευτοι Ζεμπιλιάδου για το καλό του τόπου και όχι της πάρτης μας.

    • Προσοχή εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί οι διχαστικοί παλαιοι ΠΑΣΟΚΟΙ θα σας φέρουν στο 2%. Διώξτε τους και εσείς όπως και καθέ λογικό όργανο τους έχει αποβάλλει. Πριν είναι αργά.

  • Μητσοτάκης-Μαρινάκης-Βαρδινογιάννης, το Κρητικόσογο, είπαν απ’ την τηλεόραση “ψηφίστε Κασσελάκη γιατί είναι όμορφος” κι ο κόσμος τους άκουσε. Δεν υπάρχει σωτηρία στο Σύριζα!
    Εκεί-εκεί-εκεί, στη Β΄ Εθνική!

  • Η επιτυχία του Κασσελάκη δείχνει το μέγεθος της πολιτικής ένδειας του Σύριζα. Αφου καιροσκοπούσαν οι ίδιοι ασύστολα εδώ και πολλά χρόνια, μαζεύοντας όλους τους καιροσκόπους από τα άλλα κόμματα και αποκόμματα, κατάντησαν ένα άδειο κέλυφος που μπορεί κάποιος σε ένα μήνα – από το πουθενά – να γίνει πρόεδρος.
    Η συνέχεια θα έχει τουλάχιστον …θέαμα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι