Δήλωση υποψηφιότητας Αναστάσιου Σιδηρά

18 Σεπτεμβρίου 2023
08:09

 

Από την πρώτη μέρα της ενασχόλησής μου με τα κοινά του Δήμου Κοζάνης έχοντας ως πυξίδα τον άνθρωπο, με ήθος, διάκριση και συναίσθηση καθήκοντος δεσμεύτηκα ότι θα είμαι πάντα ένας από εσάς, πάντα δίπλα σας. Νομίζω πως η μέχρι τώρα πορεία μου το επιβεβαιώνει. Όταν η κοινωνία, όλοι οι συμπολίτες μου χρειάστηκαν τη βοήθειά μου ειδικά στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, στάθηκα δίπλα τους γνωρίζοντας πολύ καλά ποια είναι η θέση μου καθώς και οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτήν.

Δεν μπορώ να κρύψω ότι προβληματίστηκα έντονα για το εάν θα κατέλθω και πάλι ως  υποψήφιος στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, όμως αξίες όπως η ανιδιοτέλεια, η αγάπη και η προσφορά προς τον συνάνθρωπο που είναι βαθιά ριζωμένες μέσα μου με οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Συνεπώς στηρίζω εκ νέου τον Λάζαρο Μαλούτα και θέτω την υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό του, με την πεποίθηση ότι είναι ο ικανότερος υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης και την ελπίδα τα επόμενα έτη να είναι τόσο αποδοτικά για το καλό της περιοχής μας, ώστε οι όποιες αρρυθμίες της τετραετίας που βαίνει προς το τέλος της να φαντάζουν ασήμαντες.

Η επιλογή μας καθορίζεται από τις ηθικές αξίες και τα πιστεύω που πρεσβεύει το πρόσωπο που εμπιστευόμαστε και διαλέγουμε να στηρίξουμε για το καλό του τόπου μας. Ζητώ κι εγώ λοιπόν τη στήριξή σας, ώστε δυνατός να είμαι για ακόμα μία φορά δίπλα σας, ένας από εσάς, ένας από τους συμπολίτες μου, ταπεινά κι απλά.

7 σχόλια

  • Αναστάση εύχομαι καλή επιτυχία και οι συντοπίτες σου να εκτιμήσουν τον χαρακτήρα σου και την κοινωνική προσφορά προς τον άνθρωπο και να σε τιμήσουν δέοντος με την ψήφο τους
    Με εκτίμηση
    Ο συνάδελφος από το 401 Γ.Σ.Ν.Α.

  • Καλό αγώνα με υγεία και καλή επιτυχία γιατρεεε… Ο χαρακτήρας σου, το ήθος σου, η αξιοπρέπεια σου και η κοινωνική προσφορά προς τους συνανθρώπους, φωτίζουν την μέχρι τώρα πορεία σου ως Δημοτικός Σύμβουλος. Τι αυτό οι συμπολίτες μας θα σε τιμήσουν με την ψήφος τους !!!Καλή επιτυχία και πάλι.

  • Καλή επιτυχία σειρούλα και αντιδήμαρχος πες τον κύριο Λάζο αλλιώς δεν εχει ψήφο ξανά . Εντεταλμένοι σύμβουλοι κ.τ.λ. εχει κόσμο άσωτο να κάνει φτιάνει το αξίζεις.

  • Γιατρέ μου καλή επιτυχία σας εύχομαι 🙂 είσαστε πάντα εκεί όταν χρειάστηκε ανιδιοτελως… Καλώς κάνατε και θέτετε εκ νέου υποψηφιότητα, άτομα σαν εσάς πρέπει να βρίσκονται στις επάλξεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι