Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας στέκονται ο Σύλλογος Θεριζοαλωνιστών ΠΕ Κοζάνης και ο Σύλλογος Θεριζοαλωνιστών ΠΕ Γρεβενών με ομόφωνη απόφαση των ΔΣ των Συλλόγων, ξεκινώντας από σήμερα  με την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στο Δήμο Φαρκαδόνας όπου ακόμα και σήμερα χωριά βρίσκονται κάτω από τα νερά.

Στην αποστολή συμμετείχαν από τον σύλλογο της ΠΕ Κοζάνης Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πέτρος Γιαλαβουζίδης, Ο Αντιπρόεδρος Νίκος Σπυρίδων,Ο. Ταμίας Σάββας Πεχλιβανίδης και από τον Σύλλογο της ΠΕ Γρεβενών Ο Πρόεδρος Μπαρτζώκας Αναστάσιος και Ο Αντιπρόεδρος Ουζουνίδης Λάζαρος παρών και συντονιστής της αποστολής ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Θεριζοαλωνιστών Ελλάδος Νίκος Γεώργιος.
Δήλωσαν
Αισθανόμαστε χρέος να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που η ζωή και η καθημερινότητά τους έχει ανατραπεί και βιώνουν την απώλεια και τις τρομερές συνέπειες μιας τεράστιας φυσικής καταστροφής.Σήμερα κάνουμε την αλληλεγγύη, πραγματικότητα και δέσμευση ελπίζοντας αντίστοιχες πράξεις να βρουν μιμητές.

Οι Πρόεδροι και τα ΔΣ των Συλλόγων