Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας στέκονται οι Σύλλογοι Θεριζοαλωνιστών ΠΕ Κοζάνης και ΠΕ Γρεβενών (Φωτογραφίες)

19 Σεπτεμβρίου 2023
00:05
Κανένα σχόλιο

Στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας στέκονται ο Σύλλογος Θεριζοαλωνιστών ΠΕ Κοζάνης και ο Σύλλογος Θεριζοαλωνιστών ΠΕ Γρεβενών με ομόφωνη απόφαση των ΔΣ των Συλλόγων, ξεκινώντας από σήμερα  με την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα στο Δήμο Φαρκαδόνας όπου ακόμα και σήμερα χωριά βρίσκονται κάτω από τα νερά.

Στην αποστολή συμμετείχαν από τον σύλλογο της ΠΕ Κοζάνης Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πέτρος Γιαλαβουζίδης, Ο Αντιπρόεδρος Νίκος Σπυρίδων,Ο. Ταμίας Σάββας Πεχλιβανίδης και από τον Σύλλογο της ΠΕ Γρεβενών Ο Πρόεδρος Μπαρτζώκας Αναστάσιος και Ο Αντιπρόεδρος Ουζουνίδης Λάζαρος παρών και συντονιστής της αποστολής ο τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας Θεριζοαλωνιστών Ελλάδος Νίκος Γεώργιος.
Δήλωσαν
Αισθανόμαστε χρέος να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που η ζωή και η καθημερινότητά τους έχει ανατραπεί και βιώνουν την απώλεια και τις τρομερές συνέπειες μιας τεράστιας φυσικής καταστροφής.Σήμερα κάνουμε την αλληλεγγύη, πραγματικότητα και δέσμευση ελπίζοντας αντίστοιχες πράξεις να βρουν μιμητές.

Οι Πρόεδροι και τα ΔΣ των Συλλόγων

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.