Σχόλιο – απορία αναγνώστη στο kozan.gr: Τι μου προσφέρει ο Δήμος για την δαπάνη αυτή

19 Σεπτεμβρίου 2023
07:47
διατηρώ κατάστημα στην οδό Γιάνναρη  138 τετραγωνικών μέτρων. πληρώνω κάθε δύo μήνες με τον λογαριασμό της ΔΕΗ  τα παρακάτω
ΔΤ 138τμ Χ2,8Χ62/365      ΣΎΝΟΛΟ      65,64 €
ΔΦ 138Χ0,21 Χ 62/365       ΣΥΝΟΛΟ       4,92 €
————————————————————–
ΣΥΝΟΛΟ ΔΑΠΑΝΗΣ                                70,32 €
που σημαίνει 35,16 € τον μήνα
τι μου προσφέρει ο Δήμος  για την Δαπάνη αυτή;;;;;;
ας πάρουν θέση οι υποψήφιοι
ευχαριστώ για την φιλοξενία

14 σχόλια

  • Τίποτα δε σου προσφέρει. Επιπλέον αν το νοικιάσεις, θα είσαι υποχρεωμένος να εγγυηθείς στη ΔΕΥΑΚ τα κόστη ύδρευσης και τηλεθέρμανσης αν ο μισθωτής σου αφήσει χρέη.

    Ο Δήμος Κοζάνης είναι ένας Δήμος pickpocket που χώνει το χέρι του στην τσέπη του δημότη και του ζητάει να του πουν κι ευχαριστώ.

    Μαζικά όλοι μας, πρέπει να απόσχουμε από τις εκλογές για να σταματήσει να μας σουφρώνει εισόδημα ο Άχρηστος Δήμος Κοζάνης

      • Τα δημοτικά τέλη στην Κοζάνη νομίζω ειναι ανάλογα με αυτά της Πτολεμαΐδας.
        Στην Πτολεμαΐδα είναι 2ε το τετραγωνικό! ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΙΒΌΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!! Σαν να πληρώνεις ενοίκιο για το σπίτι σου.
        Επειδή όμως περιλαμβανονται στον λογαριασμό της ΔΕΗ και τα χαπατα δεν το αντιλαμβάνονται, κάνεις δήμαρχος δεν το μειώνει.

  • Οι δήμοι λειτουργούν ανταποδοτικά….έχεις πεζοδρόμιο μπροστά από την ιδιοκτησία σου; Ηλεκτροφωτίζεται ο δρόμος μπροστά από την ιδιοκτησία σου; Γίνεται αποκομιδή των απορριμάτων από τον κάδο που βρίσκεται μπροστά ή πλησίον της ιδιοκτησίας σου;Έχεις ασφαλτοστρωμένο δρόμο μπροστά από την ιδιοκτησία σου;
    Αυτά πληρώνεις!!!! Τώρα αν όλα αυτά που ανέφερα παραπάνω δεν σε ικανοποιούν ως παρεχόμενες υπηρεσίες διότι πχ, ο δρόμος έχει λακκούβες, το πεζοδρόμιο έχει σπασμένες πλάκες και δεν έχει πρόσβαση για αμεα, τα σκουπίδια δεν μαζεύονται εγκαίρως και ο τόπος βρομάει, οι λάμπες είναι μόνιμα καμμένες κλπ, τότε πολύ απλά τις 8 Οκτώβρη ψήφισε αυτόν που πιστεύεις ότι θα τα διορθώσει…πάντως για να ξέρεις αυτά πληρώνεις….

  • Τα λεφτά αυτά καλύπτουν το κόψιμο των χόρτων , το μάζεμα των αδέσποτων ζώων καθώς και τα έξοδα λειτουργίας του κολυμβητηρίου στο ΔΑΚ που εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει σταματήσει τη λειτουργία του

  • Πώς δεν σου προσφέρει…. υπαλλήλους που πάνε 8 και φεύγουν 10.μια βόλτα στην καθαριότητα στο αμαξοστάσιο θα καταλάβεις.και μην κοιτάς αυτούς που βλέπουμε στους δρόμους αυτοί συνήθως είναι προγράμματα τού ΟΑΕΔ η 8 μήνα.το πρόβλημα διαχρονικό καί δεν τους ακουμπάει κανένας.

    • 8:00 με 10:00 δεν είναι καλό ωράριο; πόσο θες να δουλεύουμε;κι αν σου αρέσει Έλα κι εσυ…
      Θα σ έχουμε εσένα 9:00 με 9:30 ίσα για τον καφέ….. έχουμε κι ευέλικτο αν θες 12:00 με 13:00 για ρακές…. διάλεξε!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.